Menu
ŠKODA-citigo-e-iv

De SKODA CITIGOe iV

Volledig elektrisch en met een range van meer dan 250 km. De SKODA CITIGOe  iV wordt de eerste echt bereikbare elektrische auto voor zowel zakelijke rijders als particulieren. Begin 2020 bij Van den Brug en vanaf 1 juli 2019 al te reserveren.
 


Reserveer vanaf 1 juli 2019

Goed nieuws, want begin 2020 staat de eerste volledig elektrische SKODA bij Van den Brug! Later dit jaar beleef je bij ons in de showrooms de onthulling en worden de prijzen en exacte specificaties bekend gemaakt. Wel weten we nu al dat de CITIGOe-iV beperkt beschikbaar wordt in verband met productieruimte. Belangrijk om te weten is dat je hem vanaf 1 juli 2019, dus nu, al kunt reserveren. Klik op de button hieronder om als eerste geïnformeerd te worden.

Reserveer nu als eerste

De eerste volledig elektrische SKODA in beelden


De SKODA CITIGOe iV: volledig elektrisch en 250 km actieradius

Met de CITIGOe iV legt SKODA de perfecte basis voor toekomstige elektrische modellen. Elektrisch rijden is goed voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor de portemonnee. De kosten van elektriciteit per kilometer liggen namelijk een stuk lager dan van benzine of diesel. En met zijn flinke actieradius van 250 km maakt de CITIGOe iV elektrisch rijden voor de zakelijke rijder (4% bijtelling) en prive-rijder bereikbaar en betaalbaar.

0 gram uitstoot, 4% bijtelling en 83 pk

De CITIGOe iV levert maar liefst 83 pk vermogen en dat is 8 pk méér dan de krachtigste verbrandingsmotor (benzine) van de Citigo. Dit in combinatie met 210 Nm trekkracht, beschikbaar vanuit stilstand, maakt dat je in deze elektrische stadauto snel weg spurt bij een stoplicht of kruispnt. De CITIGOe iV is volledig uitstootvrij en dat maakt dat je kunt profiteren van zakelijke lease met het lage(re) bijtellingstarief dat ook in 2020 van kracht blijft voor elektrische voertuigen. Liever private leasen? Dat kan natuurlijk ook, voor een vast bedrag per maand.

impressie-nieuwe-elektrische-citigo

Reserveer nu je SKODA CITIGOe-iV!

✓ Geheel vrijblijvend ✓ Altijd op de hoogte ✓ Reserveer als eerste

Hoe werkt de reservering?
Wij lichten het reserveerproces graag toe. In het heel kort: Je reserveert een productieplek voor de CITIGOᵉ iV met een betaling van € 250. Hierdoor kun je straks als eerste de auto ook bestellen en dus rijden.

Wat zijn de specificaties van de CITIGOᵉ iV?
Nog niet alle specificaties zijn bekend. Komende weken wordt er steeds meer bekend gemaakt over de CITIGOᵉ iV.

Kan ik de reservering ook annuleren?
Ja, de reservering is te annuleren. De reserveringsbetaling van € 250 wordt na het annuleren gewoon teruggestort op je rekening. 

Jelmer, Anton, Peter en Ype houden je graag op de hoogte over de CITIGOe-iV bij SKODA Van den Brug in Heerenveen.
Wij zullen jouw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Veelgestelde vragen

Komen er nog meer elektrische SKODA-modellen?

Jazeker, de CITIGOe iV is het eerste volledig elektrische model van ŠKODA, maar dit is nog maar het begin. Want al in 2025 de teller op zes modellen staan, plus vier hybrides (gecombineerde motorisering). Daar is de nieuwe plug-in hybride SUPERB iV (introductie eveneens begin 2020) er één van.


Wat is de actieradius van de CITIGOe iV?

OP basis van de WLTP-metingen is de actieradius van de volledig elektrische CITIGO maar liefst 265 km bij een volle accu. Dat is een flinke actieradius waardoor het nu nog interessanter wordt om elektrisch te gaan rijden. Dit omdat de kosten per kilometer een stuk lager liggen en ook omdat het goed is voor het milieu en uiteindelijk jouw portemonnee. En dan hebben we het nog niet eens over de zakelijk zeer aantrekkelijke bijtelling van 4%.


Wat is de laadtijd van deze volledig elektrische SKODA?

De snelste manier om het accupakket (36,8 kWh) van de CITIGOe iV op te laden, is met een snellader. Snelladers staan op een heleboel plekken langs de Nederlandse snelwegen. In Europa werkt ŠKODA met IONITY aan een netwerk van 400 snellaadstations. Een lege CITIGOe iV opladen tot 80% duurt ongeveer een uur. Thuis opladen met een wallbox gaat ook best snel: binnen circa 4 uur heb je de accu gevuld tot 80%, helemaal vol is ie in vijfenhalf uur. De laadtijd bij een 2,3 kW thuislaadstation bedraagt 12,5 uur. Uiteraard is het accupakket ook via een traditionele 230 V-aansluiting te laden. En als je ’s ochtends van huis gaat met stroom voor 265 kilometer aan boord, dan heb je de eerstkomende tijd geen snellader nodig …


Wat zijn de specificaties van de CITIGOe iV?

Alle specificaties en uitvoeringen van de CITIGOe iV zijn op dit moment nog niet bekend. Wel heeft SKODA aangegegeven dat dit model altijd voorzien is van 5 deuren, een nieuw dashboard heeft en standaard rijk uitgerust wordt met o.a.elektrisch bedienbare ramen vóór, volautomatische airconditioning (climatronic), op afstand bedienbare centrale deurvergrendeling, Move&Fun dockingstation voor je smartphone en radio Swing II. Daarnaast wordt de CITIGOe iV straks standaard uitgerust met Lane Assist, via de Move&Fun app (eveneens standaard) beschik je bovendien over een extra display in de auto, die o.a. voertuig- of navigatigegevens weergeeft, maar ook Remote Access en aansturing van de airco en het laadproces mogelijk maakt.


Wat is de vanafprijs voor de volledig elektrische CITIGO?

We verwachten de CITIGOe iV begin januari 2020 in onze showroom. De voorinschrijving/reservering start echter al op 1 juli 2019. De exacte specificaties en prijzen worden voorafgaand aan de marktintroductie bekendgemaakt.


Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving