Vier 40 jaar SEAT in Nederland

Met deals waar je mond van openvalt

Bekijk alle deals

Actie

De SEAT Ibiza 100 jaar Van den Brug-editie

Van den Brug bestaat dit jaar 100 jaar! Wat ooit begon in de handel van fietsen en brommers in Ureterp, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf en dealer van de mooie merken Volkswagen, Audi, SEAT & Škoda. En wie jarig is, die trakteert!

Daarom hebben wij nu een wel heel speciale uitvoering van de SEAT Ibiza: de 100 jaar Van den Brug-editie. Een SEAT Ibiza met een uitgebreid optiepakket, aangedreven door een TSI 95pk motor. 

Deze speciale SEAT Ibiza 100 jaar Van den Brug-editie rijd je al vanaf €23.495 of €379 per maand private lease. 

Lees meer

Is je SEAT klaar voor het voorjaar?

Klaar voor de lente met je SEAT door de voorjaarsacties bij Van den Brug. Als erkend SEAT-dealer weten we nog beter wat jouw SEAT nodig heeft nu de temperaturen weer stijgen.
Zo is het tijd voor de bandenwissel van winter- naar zomerbanden. Daarnaast helpt een goed functionerende airco bij een constante temperatuur en frisse zuivere lucht in je SEAT EN voorkomt het beslagen ruiten. 

 

Werkplaatsplanner >

SEAT nieuws

Honderd jaar oud worden is een prestatie op zich. Maar in je honderdste levensjaar ook nog diverse prijzen pakken, is toch met recht bijzonder te noemen. Autobedrijf Van den Brug geeft haar 100-jarig jubileum extra glans met maar liefst drie Dealer van het Jaar-titels.

Sinds 1983 geeft SEAT kleur aan de Nederlandse wegen. En dat 40-jarig jubileum vieren we tijdens The Big Four OH! met deals waar je mond van openvalt. Want wie jarig is trakteert! Zo zijn er de komende weken verrassend aantrekkelijke deals. Van hoge kortingen en upgrades tot aan een speciale Ibiza 4.OH! Limited Edition.

Dit jaar zijn wij bij de totaal score in de sales performance, waaronder kwaliteit en beoordeling van onze klanten, als eerste geëindigd. Dit betekend dat wij onszelf dit jaar SEAT Sales Dealer van het Jaar 2023 mogen noemen!

Bij SEAT profiteer je nu van onverwacht aantrekkelijke prijzen. En bij Van den Brug doen we daar zelfs nog een schepje bovenop! Ontdek nu de extra scherpe Private Lease-tarieven.

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je snel rijden? Bij Van den Brug hebben we, ondanks de lange levertijden, altijd diverse nieuwe auto's op voorraad. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld een aantal zeer compleet uitgeruste SEAT Leon Sportstourers direct beschikbaar!

Het nieuwe album van de SEAT Leon is uit! Kom langs bij ons in Heerenveen en luister naar de muziek tijdens de SEAT Leon Audiotour.

Vanuit Van den Brug anticiperen we natuurlijk op deze wereldwijde ontwikkeling. Die onze klanten ook voordelen biedt. Het is nu moment om je unieke droomauto samen te stellen zonder langer te hoeven wachten. Lees meer.

Nog beter en zichtbaar nieuw, dat is de SEAT Arona. Onze collega en mister SEAT, Wietse Plutschouw, vertelt en toont je de highlights van deze SEAT crossover in een minuut.

Met oneindige energie en verrassende details nog beter. Dat is de nieuwste generatie SEAT Ibiza, die nu bij ons in de showroom staat. Kom langs voor een proefrit!

Vanuit het zonnige Barcelona kregen we de eerste beelden te zien van de vernieuwde SEAT Ibiza en de SEAT Arona.

Een vernieuwd design, evolutie in het interieur met next level veiligiheid en comfort. Dat is de 2020 generatie Ateca.

Een vernieuwd design, evolutie in het interieur met next level veiligiheid en comfort.

Uitgesproken design, meer motoren en nog meer assistentiesystemen.

Uitgesproken design, meer motoren en nog meer assistentiesystemen.

Onze verkoopadviseur Wietse en accountmanager Theo stonden zaterdag 16 maart 2019 namens Van den Brug in de Finale van SEAT Top People Nederland.

Een sc Heerenveen-speler beoordeelt een auto.

Met de introductie van de Tarraco is het SUV-range van SEAT compleet.

Tijdens de zevende editie van de Nationale Rijschooldag heeft de rijschoolbranche de SEAT Ateca uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019.

Tijd voor de bandenwissel

vanaf €{wielenwissel-prijs}

Is jouw SEAT 5 jaar en ouder?

Heerenveen Seat2

SEAT Van den Brug

De SEAT-dealer in Friesland

Met 5 vestigingen en 100 jaar ervaring is Van den Brug een begrip in Friesland. Of het nu gaat om aankoop, onderhoud, reparatie of service van je SEAT; als erkend SEAT-dealer staan we voor je klaar. Dag en nacht!

Zo vind je de nieuwste SEAT-modellen in de showroom van Van den Brug Heerenveen. Voor onderhoud, reparatie en service kun je terecht bij onze erkend SEAT Service-vestigingen in Heerenveen, Sneek en Drachten.

Onze vestigingen

Seat Service

 

Aankoop & Service

 

SEAT Service