Met Van den Brug naar de Grand Prix van Zandvoort

2, 3 en 4 september 2022

2021 was een historisch jaar voor Nederlandse Formule 1 fans. Het kampioenschap kwam voor het eerst in 36 jaar naar Nederland toe, voor het eerst werd de Nederlandse Grand Prix door een Nederlander gewonnen én als klap op de vuurpijl veroverde Verstappen aan het eind van het seizoen het wereldkampioenschap.

De Dutch Grand Prix werd een enorm volksfeest en daar waren een aantal van onze klanten vanaf de eerste rij getuige van. Ook dit jaar hebben we dankzij onze importeur Pon weer exclusieve arrangementen voor je.

Het aantal kaarten is gelimiteerd, dus wees er snel bij!

F1 Paddock Club

Paddock Club Arrangement

Het Paddock Club Arrangement is een unieke mogelijkheid om de Formule 1 te beleven. De F1 Paddock Club bevindt zich nabij de pitstraat (in de binnenkant van de Tarzanbocht), zodat je het werk van de teams kunt horen en voelen. Een dag in de F1 Paddock Club is een volledige dag met activiteiten van ‘s morgens vroeg tot de schemering en soms daarna. Tussendoor geniet je gastronomische lekkernijen, champagne en andere heerlijke wijnen.

  • Gereserveerde parkeerplaats vlakbij het circuit
  • 2x drie dagen toegang tot de Ben Pon Lounge en tribune
  • 2x drie dagen toegang tot de exclusieve VIP F1 Paddock Club
  • 2x toegang tot de champagne bar, met eten dat is bereid door internationale topchefs
  • 2x Limited Edition Gazelle Dutch Grand Prix Bike, deze fiets kun je naderhand afhalen bij Van den Brug

Je betaalt voor dit twee persoons-arrangement in totaal € 10.000,- exclusief btw. Het aantal arrangementen is beperkt, dus maak via onderstaande formulier je interesse kenbaar en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ben Pon Hospitality Arrangement

Met het Ben Pon Hospitality Arrangement heb je een geweldig en compleet verzorgd weekend. Dit arrangement kost € 2.780 exclusief btw voor twee personen en bestaat uit:

  • Gereserveerde parkeerplaats op de Park & Bike locatie
  • 2x Limited Edition Gazelle Dutch Grand Prix Bike om naar het circuit te rijden, deze fiets kun je naderhand afhalen bij Van den Brug
  • 2x gereserveerde Gold plaatsen op de Ben Pon Tribune voor vrijdag, zaterdag én zondag
  • 2x Toegang tot het Ben Pon Hospitality Lounge

Het aantal arrangementen is beperkt, dus maak via onderstaande formulier je interesse kenbaar en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Arrangementen uitverkocht

We hebben heel veel reacties gehad op deze actie. Zoveel zelfs, dat we inmiddels alle arrangementen hebben verkocht. 

De mensen die gereageerd hebben worden door ons geïnformeerd.