Kies nu voor Volkswagen Polo Private Lease bij Van den Brug

Volkswagen Polo Private Lease

Een Volkswagen Polo Private Lease betekent onbezorgd rijden. Je regelt het ook nog eens gemakkelijk bij Van den Brug. Je betaalt ons namelijk een vast bedrag per maand en tankt zelf de benodigde brandstof. En de rest? Dat regelen wij als Volkswagen-dealer voor jou! 

Informeer naar de mogelijkheden, bekijk de Volkswagen Polo voorraad en kies voor Volkswagen Private Lease. Meer weten over het model? Bekijk de uitgebreide informatie over de Volkswagen Polo.

Nu tijdelijk beter geprijsd

Van den Brug is Volkswagen-dealer van het eerste uur. We hebben vanaf de introductie van de Volkswagen Polo gezien hoe deze auto altijd populair is gebleven en dat vinden we meer dan terecht. De Polo combineert perfect de veelzijdigheid en sportiviteit die zoveel mensen aanspreekt. Compacte afmetingen en toch ruim van binnen, kortom een echte alleskunner met karakter. En dat is wat ons betreft reden om de Polo nu extra scherp te prijzen.

Een betere keuze is er niet. Het vertrouwde model van Volkswagen, beter geprijsd dan ooit. Stap in en rij weg in de Polo vanaf € € 21.104 of kies voor Private Lease vanaf € 289 per maand.

 

Bekijk alle Polo's

 

 

Wil je meer info over deze Actie Van den Brug? Start een chat of stuur ons een WhatsApp. Je ontvangt direct een reactie.

Volkswagen Polo Actie

De voordelen van Private Lease bij Volkswagen-dealer Van den Brug

  • Vast maandbedrag, je hoeft alleen nog te tanken
  • Onderhoud, service en reparatie bij de Volkswagen-dealer ingebegrepen
  • Geen aanbetaling of waarborgsom nodig
  • Mobiliteitsservice (pechhulp) in vrijwel heel Europa
  • Inclusief wegenbelasting en all-risk dekking
  • Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar
  • Geld terug bij te weinig gereden kilometers
;