Volkswagen Zomercheck met gratis strandlaken

Het mooie weer is begonnen en de (zomer)vakantie komt er aan. Grote kans dat jij er met jouw Volkswagen op uit trekt deze zomer. Dan wil je natuurlijk wel met een lekker en veilig gevoel instappen.

Hoogste tijd voor de Volkswagen Zomercheck dus. Want bij Van den. Brug begrijpen we dat je met een lekker en veilig gevoel wilt instappen. Daarom controleren we tijdens de Zomercheck voor slechts €30 je Volkswagen op maar liefst 20 belangrijke punten. 

En dat dat je zomer nog veiliger en beter kan maken, blijkt wel uit het feit dat je bij de Zomercheck a €30 in de zomer van 2022 ook nog eens een unieke Volkswagen strandlaken cadeau krijgt. Maar op=op, dus wacht niet te lang. 

Wat wil je nog meer? De Volkswagen Zomercheck plan je eenvoudig in bij onze Vokswagen Service- vestigingen in Heerenveen, Drachten, Sneek, Franeker of Buitenpost.

Waar we je VW op checken

Tijdens de Volkswagen Zomercheck controleren onze Volkswagen-monteurs jouw auto visueel en uitvoerig op 20 essentiële punten. Van koelsystem tot uitlaat, wij laten niets aan het toeval over. Zo weet je zeker dat je Volkswagen in een perfecte staat is en dat jij je deze zomer nergens druk om hoeft te maken.

Gratis Strandlaken Bij Volkswagen Zomercheck 2023 Vandenbrug

Plan de VW Zomercheck meteen online

TIP: Combineer de Volkswagen Zomercheck met airco-onderhoud

Koelt de airco van je Volkswagen niet meer goed of ruikt hij muf? Combineer dan de Zomercheck dan meteen met airco-onderhoud. Want met het zomerse warme weer zorgt deze airco er voor dat jij je hoofd koel houdt en scherp blijft, onderweg in je Volkswagen.

 

Plan je afspraak meteen online