Altijd up-to-date met de Volkswagen Navigatie-update

Volkswagen navigatie-update

Van den Brug zorgt ervoor dat jij comfortabel en met vertrouwen op pad gaat met de laatste navigatie-updates van Volkswagen. Zo weet je zeker dat je de juiste weg volgt en op de plaats van bestemming aankomt. 

Weet je welke update je nodig hebt? Plan dan meteen jouw werkplaatsafspraak online in of lees meer info over de mogelijkheden.

Plan direct jouw afspraak

Welke navigatie-update moet ik hebben?

Een update van de navigatie is verstandig. Zo heb je de laatste informatie over points-of-interest zoals tankstations en eetgelegenheden. Met de laatste updates heb je ook altijd de juist aankomsttijden tot je beschikking en zijn de wegen up-to-date.

Updates uitvoeren kan soms zelf, maar Van den Brug helpt je graag op weg. Plan de update bij je onderhoud, dan is het snel en eenvoudig geregeld. 

  • RNS-navigatie | Update jouw navigatie vanaf € 99:

Voor de RNS- en MFD infotainmentsystemen van Volkswagen dient de navigatie-update via een CD, DVD of SD-kaart uitgevoerd te worden. De prijzen en versies voor deze RNS navigatie-updates variëren per model, maar beginnen vanaf €99.

Een compleet en actueel overzicht van alle versies en prijzen staat in de Volkswagen webshop. Vragen of twijfel? Neem contact op met een van onze adviseurs op onze Volkswagen Service vestigingen

  • Discover-navigatie | Gratis update voor jouw navigatie:

Deze navigatie-updates zijn gratis te downloaden en installeren. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Liever de navigatie-update van de Discover-systemen door Van den Brug uit laten voeren? Dat kan voor € 25.

  • Maps & more | Eenvoudig jouw update downloaden en installeren vanaf € 69:

Update de gegevens van uw Maps & More navigatiesysteem eenvoudig met de online kaartupdate. Download en installeer de update zelf het met behulp van de instructievideo.

Liever de navigatie-update (download èn installatie) van Maps & More door ons uit laten voeren? Dat kan vanaf € 99.

Twijfel je over welke update jij nodig hebt? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. We helpen je graag verder met de juiste update. 

Plan direct jouw afspraak