Menu
Audi A4 avant 2019 Edition1

Audi A4 Avant

Sportief, mooi en praktisch, dat is Audi A4 Avant.  De Audi A4 Avant zal weinigen onberoerd laten. Met zijn nieuwe designtaal onderscheidt hij zich positief van zijn voorganger. Het nieuwe model is nu te bestellen bij onze adviseurs. Ervaar de nieuwe Audi A4 Avant als eerste bij Van den Brug.
 

Maak een keuze

Bekijk alle informatie over de Audi A4 Avant of bekijk onze actuele voorraad Audi A4 modellen. Maak een keuze.

Over de nieuwe Audi A4 Avant Bekijk voorraad huidige A4 modellen

De nieuwe Audi A4 Avant 2019


Het A4 exterieur: een dynamisch lijnenspel wat indruk maakt

Het dynamische lijnenspel van Audi A4 Avant maakt op iedereen indruk. Aan de voorkant valt de brede singleframe-grille op. Aan de achterkant springen de horizontale chroomlijst – als verbinding tussen de led-achterlichten – en het diffusorpaneel met trapezium uitlaten in het oog. Vanzelfsprekend is het exterieur geheel naar smaak aan te passen, waarbij diverse pakketten en losse opties te combineren zijn. Zo zijn op de afgebeelde auto de aluminiumkleurige details vervangen door een zwarte afwerking. Deze edition one heeft verder onder meer rode remzadels en een RS-achterspoiler. Ook zichtbaar zijn S line-items zoals de speciale bumpers en grille.

Audi A4 Avant 2019 exterieur

Vier uitvoeringen

De Audi A4 Pro Line staat aan de basis van het A4-gamma. Deze uitvoering is zeer compleet met standaard MMI Radio plus, Audi connect noodoproep en service, smartphone interface, een bestuurdersinformatiesysteem, volautomatische airconditioning, een multifunctioneel met leder bekleed stuur en een in drie delen neerklapbare achterbank.


A4 Launch edition Business en Launch edition Sport

Om de komst van de nieuwe A4 te vieren hebben we 2 tijdelijk verkrijgbare special editions. De eerste is de Audi A4 Launch edition Business. Deze beschikt over alle luxe van de Pro line en vult dat aan met het ‘advanced exterieur’, 17 inch lichtmetalen velgen, diefstalalarm, MMI navigatie plus, Audi virtual cockpit, full-LED koplampen inclusief dynamische richtingaanwijzers achter, sportstoelen, drie jaar Audi connect, lichtpakket 1, een dimmende binnenspiegel, opbergpakket en diverse aluminium afwerkingsaccenten. Voor de Launch edition Business geldt geen meerprijs ten opzichte van de A4 Pro Line. Dit is zolang de voorraad strekt.


A4 Launch edition Sport

Ook dit model heeft een beperkte oplage. Hij oogt extra sportief dankzij het S line exterieur, 18 inch lichtmetalen velgen, full-LED koplampen inclusief dynamische richtingaanwijzers achter en het S line interieur. Hij uitgevoerd met de Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus, Audi sound system, diefstalalarm, interieuraccenten in zwart, 3 jaar Audi connect, een dimmende binnenspiegel en aluminium raamlijsten en daklijsten (Avant). De meerprijs ten opzichte van de A4 Pro Line bedraagt € 2.970.


De Audi A4 edition one

Dit is de meest exclusieve A4 die bij de marktintroductie beschikbaar zal zijn. Hij heeft de A4 Launch edition Sport als basis en voegt daar extra sportieve en luxueuze accenten aan toe. Zo wordt de edition one standaard geleverd met S line exterieur inclusief 19 inch lichtmetalen velgen, zwarte afwerkingsaccenten voor het exterieur, bekleding in een combinatie van Alcantara en leder, rode remklauwen en het lederpakket. De A4 edition one is er uitsluitend als 45 TFSI quattro en 45 TDI quattro.


Audi A4 Avant 2019 Interieur

Het interieur van de A4: ruim en licht van opzet

Het smetteloos afgewerkte interieur van de Audi A4 Avant is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp. Het interieur van de Audi A4 Avant edition is voorzien van het S-line interieur. In onderstaande edition one vallen meteen de elektrisch instelbare S-sportstoelen op met hun opvallende lederen bekleding inclusief S-logo’s en ruitvormig stikpatroon. Met hulp van onze adviseurs is de interieurafwerking te personaliseren met bijvoorbeeld opvallende panelen en contraststiksels op stoelen en stuur. Informeer naar alle mogelijkheden.

Prijzen Audi A4 Avant


ModelVanafprijs marktintroductie
A4 Avant Pro line€ 45.220
A4 Avant Launch edition Business€ 45.230
A4 Avant Launch edition Sport€ 48.200
A4 Launch edition Sport€ 70.390

Nu in de showroom van Drachten: de nieuwe Audi A4 Avant

Kom langs en ontdek de nieuwe Audi A4 Avant in onze showroom of bekijk onze actuele voorraad Audi A4 modellen. Maak een keuze.

Onze openingstijden en routebeschrijving Bekijk voorraad huidige A4 modellen

Informeer vrijblijvend

Onze collega's in Drachten en Heerenveen staan voor je klaar wanneer er vragen zijn. Informeer vrijblijvend.


Audi Van den Brug

audi-vandenbrug-about-us

Gevestigd in Drachten en Heerenveen

Van A1 tot A8 en Q8; in onze dealer-showroom te Drachten vindt u de nieuwste modellen. Uiteraard zijn een proefrit en advies op maat service van de zaak. 
Maximaal rijplezier en goed onderhoud gaan hand in hand. Daarom staan in onze Audi Service-werkplaatsen in Drachten en Heerenveen de beste monteurs voor u en uw Audi klaar. En zijn we er ook als u onverhoopt met pech staat.

Daarom Audi Van den Brug

Onze 7 zekerheden

Al sinds 1923 worden we bij Van den Brug gedreven door rijplezier. Daarom staan we elke dag klaar voor u en uw Audi, ook buiten reguliere openingstijden.

BIj Audi Van den Brug bent u zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Audi Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • Audi 
  • Audi selectie Plus
  • Audi Service

De Lange West 96
9201 CH Drachten
0512 - 74 88 00


Openingstijden en routebeschrijving

Audi Service-dealer in Heerenveen

Tevens dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en service
  • ŠKODA - Verkoop en Service 
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service 

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving