De Van den Brug Trophy 2023

1 juni 2023

Van den Brug Trophy 2023

Bedankt voor jouw aanmelding voor de Van den Brug Trophy op donderdag 1 juni! Wij kijken uit naar een dag vol fraaie routes, mooie locaties en interessante opdrachten. Op deze pagina vertellen we je meer over het programma. 

Het programma

 • 9:30 - Inloop bij onze vestiging in Buitenpost (Adres: Ried 16)
 • 10:00 - Welkomstwoord
 • 10:30 - Vertrek eerste auto's
 • 12:00 - Lunch
 • 13:00 - Rijproef
 • 15:30 - Finish in Heerenveen (Adres: Zilverweg 3)
 • 16:30 - Prijsuitreiking
 • 16:40 - Opening van de barbecue

Ons programma loopt door tot 20.00 uur, maar we realiseren ons dat de wedstrijd van SC Heerenveen tegen FC Twente ook wordt gespeeld. Hier is in het programma rekening mee gehouden zodat diegenen die de wedstrijd willen zien op tijd daar naar toe kunnen.

Van den Brug zakelijk, partners in mobiliteit, mobiliteitspartner, wagenparkbeheer Friesland

In geval van nood

We gaan er natuurlijk vanuit dat alles veilig zal verlopen. Mocht er toch iets gebeuren, neem dan contact op met Youandi Mazeland. 

Telefoonnummer: 06-15076323

Over de Trophy

De Van den Brug Trophy is een initiatief vanuit Van den Brug Zakelijk. Sinds de oprichting hebben we bij Van den Brug continu één doel voor ogen: mensen vooruithelpen. Want onbezorgd kunnen gaan en staan waar je wil is volgens ons echte bewegingsvrijheid. Onze droom: samen mobiliteit creëren, vanuit gemak. 

Terugblik op de vorige editie

De Trophy in 2019 was een groot succes! Met een prachtige route, een snelheid- en behendigheidsproef op het vliegveld in Drachten, zonnig weer en als afsluiten een heerlijke barbecue kunnen we spreken van een geslaagde editie. Check de aftermovie voor een sfeerimpressie! 

Fotografie & video

Door deel te nemen aan dit evenement stem je ermee in dat er foto's en video's van je gemaakt kunnen worden en dat deze foto's en video's gebruikt kunnen worden voor promotionele en/of marketingdoeleinden. Deze foto's en video's kunnen gepubliceerd worden op de website van het evenement, sociale media-accounts, drukwerk en andere promotiematerialen.

We respecteren je privacy en streven ernaar om je persoonlijke gegevens te beschermen. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) willen we je informeren over het volgende:

 1. Doel van de foto's en video's: De foto's en video's worden genomen om het evenement vast te leggen en te promoten.

 2. Verantwoordelijke partij: Van den Brug is verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van de foto's en video's.

 3. Rechtsgrondslag voor verwerking: De verwerking van de foto's en video's is gebaseerd op jouw toestemming, zoals vermeld in artikel 6, lid 1, sub a van de AVG.

 4. Duur van de opslag: De foto's en video's worden bewaard voor de duur van het evenement en kunnen bewaard worden voor toekomstig gebruik, tenzij je specifiek verzoekt om verwijdering ervan.

 5. Rechten van betrokkenen: Je hebt het recht om je toestemming op elk moment in te trekken. Je hebt ook het recht om toegang te krijgen tot je persoonlijke gegevens en om correctie of verwijdering ervan te verzoeken. Neem contact op met de verantwoordelijke partij als je gebruik wilt maken van je rechten als betrokkene.

 6. Delen van foto's en video's: De foto's en video's kunnen gedeeld worden met derden, zoals sponsors, mediapartners en andere gelieerde organisaties, voor promotionele en/of marketingdoeleinden.

Door deel te nemen aan dit evenement stem je in met het bovenstaande en bevestig je dat je de informatie in deze AVG-disclaimer hebt gelezen en begrepen.

Wil je absoluut niet gefotografeerd en/of gefilmd worden, laat dit dan voor het evenement weten via marketing@vandenbrug.nl