Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

De garanties van Volkswagen | Ook te verlengen

Bij aankoop van uw nieuwe Volkswagen biedt Autoland van den Brug u tal van garanties, zoals fabrieksgarantie, lakgarantie, carrosseriegarantie en mobiliteitsgarantie. We zijn immers al vanaf het eerste uur de Volkswagen-dealer in Friesland.

Op een nieuwe Volkswagen ontvangt u bij ons standaard:

2 jaar Extra Garantie (2+2) bij uw Volkswagen

Binnen twee maanden na de aankoop van uw nieuwe Volkswagen biedt Autoland van den Brug u de mogelijkheid om te kiezen voor 2 jaar extra garantie. Dit betekent voor u als klant:

- Zekerheid, want u hebt geen onverwachte kosten de komende 4 jaar (conform de voorwaarden).
- Een uitgebreide dekking bovenop de fabrieksgarantie.
- Dekking binnen Europa.
- Geen eigen risico én onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed. 

Voor meer informatie kunt u onderstaand filmpje bekijken. Onze Volkswagen Verkoopadviseurs beantwoorden daarnaast ook graag uw vragen. 

Onze Volkswagen-vestigingen
 

Bent u de sleutels van uw Volkswagen verloren?

Met de sleutelservice van Volkswagen heeft u, bij verlies van uw sleutels, binnen 48 uur nieuwe autosleutels in uw bezit. Iedere Volkswagen heeft een unieke code in de sleutel, alleen met deze sleutel kunt u uw auto starten. Bent u uw sleutels kwijt, dan kunt u bij Autoland van den Brug nieuwe sleutels bestellen. Op vertoon van uw kenteken en eventueel het chassisnummer zetten wij een procedure in werking om te zorgen dat u snel beschikt over nieuwe sleutels van uw Volkswagen.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen