Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Volkswagen (Extra) garantie

Bij aankoop van jouw nieuwe Volkswagen biedt Van den Brug jou tal van garanties, zoals fabrieksgarantie, lakgarantie, carrosseriegarantie en mobiliteitsgarantie. We zijn immers al vanaf het eerste uur de Volkswagen-dealer in Friesland.

Op een nieuwe Volkswagen ontvang je bij ons standaard:

Extra garantie op jouw Volkswagen bij Van den Brug

Alles wat je moet weten over de verlengde garantie.


Ben jij de sleutels van jouw Volkswagen verloren?

Met de sleutelservice van Volkswagen heb je, bij verlies van je sleutels, binnen 48 uur nieuwe autosleutels in jouw bezit. Iedere Volkswagen heeft een unieke code in de sleutel, alleen met deze sleutel kunt jij jouw auto starten. Ben je je sleutels kwijt, dan kun je bij Van den Brug nieuwe sleutels bestellen. Op vertoon van je kenteken en eventueel het chassisnummer zetten wij een procedure in werking om te zorgen dat jij snel beschikt over nieuwe sleutels van jouw Volkswagen.

Wat kost de Volkwagen extra garantie? 

Model 2 Jaar / 100.000 km* 2 Jaar / 150.000 km*
up! / e-up! € 149 € 199
Polo / T-Cross € 249 € 299
Golf / e-Golf / Tiguan / Touran / T-roc € 249 € 349
Passat / Arteon / Caddy Combi € 299 € 379
Touareg € 329 € 379

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen