Menu

De Volkswagen ID.4 is hier

Gepubliceerd op 21 september 2020

Het elektro-offensief van Volkswagen draait op volle toeren. In augustus werd in het Duitse Zwickau de serieproductie van de ID.4 gestart. De ID.4 is Volkswagen eerste volledig elektrische SUV.

Het antwoord van Volkswagen op de onthulling van de elektrische ŠKODA ENYAQ is de ID.4. Met toevoeging van de nieuwe ID.4 aan de ID Family onderstreept Volkswagen de ambitie om wereldwijd marktleider te worden op het gebied van e-mobiliteit. 

Exterieur en exterieur Volkswagen ID.4

Een grote hoeveelheid ruimte, een puristisch design, bijzonder functionele verlichting en duurzame bekledingsmaterialen. Dat zegt Volkswagen over de highlights van het model. Wij noemen de ID.4 een stoere en sexy elekrische SUV. Het interieur was al even bekend voordat de auto op woensdag 23 september onthuld werd. Deze foto's hebben we op een rij gezet:

De Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 eind 2020 in onze showroom

Wereldwijd kon men op 23 september kennismaken met de nieuwe elektrische SUV. Wij verwachten de eerste modellen nog voor het einde van dit jaar bij ons binnen. De vanafprijzen en ook het trekgewicht zullen later bekend gemaakt worden. Het model gaat in de toekomst deel uitmaken van het wereldwijd groeiende segment van de compacte SUV's.

Het model zullen we naast Europa, ook in China en de VS tegenkomen. Ten opzichte van vergelijkbare Volkswagen-modellen met een verbrandingsmotor beschikt de ID.4 over een compleet ander interieurconcept, omdat de compacte elektro-aandrijving resulteert in een riante hoeveelheid ruimte. 

De Volkswagen ID.4 heeft typische SUV-eigenschappen

Grote deuropeningen en een aangename, hoge zitpositie geven de ID.4 typerende SUV-eigenschappen, terwijl de achterbank evenveel ruimte biedt als een conventionele SUV uit een hoger segment.

Het interieurontwerp van de ID.4 geet het gevoel van ruimte: net als het exterieur oogt het binnenste van de ID.4 vloeiend en licht, met een focus op maximale functionaliteit. Het dashboard lijkt te zweven, want het is niet gekoppeld aan de middenconsole. Een groot, kantelbaar panoramadak van glas (tegen meerprijs leverbaar) biedt een onbelemmerd zicht op de hemel. Als het donker wordt, kan de achtergrondverlichting binnen het kleurenspectrum - dat 30 kleuren omvat - worden aangepast om opvallende accenten te zetten in het interieur van de auto.

Een lichtstrip onder de voorruit - is een nieuwe feature in alle ID.-modellen. Deze technologie ondersteunt bestuurders in tal van situaties met behulp van intuïtieve lichteffecten in verschillende kleuren. Op deze wijze laat ID. Light aan de bestuurder zien of de aandrijflijn van de auto is ingeschakeld en of de portieren van de auto zijn ont- of vergrendeld.

 

Houd mij op de hoogte over de Volkswagen ID.4

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over dit model? Onze teams informeren je graag. Liever nu al kennismaken met elektrisch rijden in een Volkswagen? Plan dan een proefrit in de Volkswagen ID.3


Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Vestigingen
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Van den Brug Buitenpost

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen Service
 • Das Welt-occasions

Ried 16
9285 KK Buitenpost
T: 0511 - 54 13 30


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen (nieuwste modellen)
 • Das Welt-occasions
 • Volkswagen Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Franeker

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen Service 
 • Onderhoud en reparatie

Leeuwarderweg 10A
8801 BV Franeker
T: 0517 - 39 40 44


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen - Verkoop en Service
 • Das Welt-occasions
 • Volkswagen Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

 • Volkswagen (nieuwste modellen)
 • Das Welt (occcasions)
 • Volkswagen Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving