Volkswagen T-Cross

De Volkswagen T-Cross is ondanks zijn compacte voorkomen een ruime SUV. De T-Cross is een veelzijdige auto die aan ieders wensen tegemoet komt. Een echte alleskunner dus. Niet gek dus dat de Volkswagen T-Cross zo populair is!

Ruim van binnen door slimme inrichting zoals een achterbank die verstelbaar is, zo kies je voor meer been- of bagageruimte! 

De T-Cross is aan te passen naar jouw smaak! Van den Brug heeft deze SUV op voorraad. Dat betekent dat je de T-Cross binnen 2 weken kunt rijden! Kom langs voor een proefrit, of bestel 'm online!

Liever rijden voor een vast bedrag per maand? De T-Cross van Volkswagen is ook als Private Lease beschikbaar.

Nu tijdelijk beter geprijsd

De Volkswagen T-Cross is een jong model in de Volkswagenfamilie, maar daardoor niet minder succesvol. Als Volkswagen-dealer van het eerste uur heeft Van den Brug oog voor de successen van Volkswagen, en de T-Cross is daar zeker één van.

De T-Cross is een compacte SUV die veiligheid en functionaliteit uitstekend samenbrengt in een stoer model. Hij is te personaliseren met veel designopties en door de vele functionaliteiten een echte alleskunner. Eigenlijk heeft de T-Cross alles wat je in een Volkswagen zoekt. 

Neem contact op voor een proefrit en beleef de T-Cross

Bekijk alle T-Cross modellen

 

 

Wil je meer info over deze Actie Van den Brug? Start een chat of stuur ons een WhatsApp. Je ontvangt direct een reactie.

Volkswagen T Cross Actie

De Volkswagen T-Cross vind je bij Van den Brug

Dé Volkswagen-dealer in Friesland. Met 3 showrooms in Heerenveen, Drachten en Sneek altijd in de buurt om alle occasions te bekijken. Bekijk de Volkswagen T-Cross occasions bij Van den Brug of kies voor Private Lease en rijd een T-Cross voor een vast bedrag per maand. 

 

 

;