Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Mijn Volkswagen App

Nu weet je echt alles van je Volkswagen. Easy!

Altijd verbonden met uw Volkswagen, dat kan met de Mijn Volkswagen App. Alles wat u wilt weten van uw Volkswagen wordt u vertelt door de app. In de businessmodellen is de app standaard ingebouwd. U kunt de module bestellen en/of gratis laten inbouwen bij Van den Brug en de app downloaden. 

Dit kunt u o.a. met de Mijn Volkswagen app:

Download de app of bestel de module

Download de app via de App Store | Download de app via Google Play | Bestel de module

Goed om te weten

Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?
Heeft u een Volkswagen Polo, Golf, Passat, Tiguan of Touran vanaf bouwjaar 2010, dan heeft u vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen app. U kunt de app eenvoudig activeren door de module online te bestellen in de Volkswagen webshop. Er zal een speciale module in uw Volkswagen gemonteerd worden met een simkaart die uw smartphone continu informeert over de wagenstatus. Bestel hier de module (via link hierboven). Achteraf inbouwen in oudere Volkswagen-modellen is mogelijk!

Waar vind ik mijn QR-code?
Alleen Volkswagen modellen die geschikt zijn voor de Mijn Volkswagen app hebben een QR-code. U vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van uw Volkswagen.

Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.
De Mijn Volkswagen app staat in directe verbinding met uw Volkswagen. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit uw auto naar uw smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om uw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel.

Uw privacy op de eerste plek.
Volkswagen hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kiest u uw eigen voorkeursdealer en kunt u desgewenst uw historische ritgegevens verwijderen. Lees meer.

Wat kost het?
Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen app heeft u een Mijn Volkswagen Module in uw auto nodig. Vanaf nu kunt u de Mijn Volkswagen Module ook in laten bouwen op uw Polo, Golf, Golf Sportsvan, Passat, Tiguan of Touran vanaf bouwjaar 2010. De kosten hiervan zijn € 249 inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement. Zo kunt u twee jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen app.

Meer informatie over Mijn Volkswagen App

​Hulp nodig bij het installeren of koppelen van Mijn Volkswagen App?

Onze verkoop- en serviceadviseurs staan voor u klaar en helpen u graag. Rij met uw Volkswagen en smartphone langs onze Volkswagen-vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek, Buitenpost of Franeker en vraag naar een service- of verkoopadviseur. 

Onze Volkswagen-vestigingen

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen