Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Mijn Volkswagen App

Nu weet je echt alles van je Volkswagen. Easy!

Altijd verbonden met jouw Volkswagen, dat kan met de Mijn Volkswagen App. Alles wat je wilt weten van jouw Volkswagen wordt vertelt door de app. In de businessmodellen is de app standaard ingebouwd. Je kunt de module bestellen en/of gratis laten inbouwen bij de friese vestigingen van Van den Brug in Drachten, Heeenveen, Buitenpost, Sneek en Franeker en vervolgens de app downloaden. 

Dit kun je o.a. met de Mijn Volkswagen app:

Download de app of bestel de module

Download de app via de App Store | Download de app via Google Play | Bestel de module

Goed om te weten

Is mijn Volkswagen geschikt voor de Mijn Volkswagen app?
Heb je een Volkswagen Polo, Golf, Passat, Tiguan of Touran vanaf bouwjaar 2010, dan heb je vanaf nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Mijn Volkswagen app. Je kunt de app eenvoudig activeren door de module online te bestellen in de Volkswagen webshop. Er zal een speciale module in jouw Volkswagen gemonteerd worden met een simkaart die jouw smartphone continu informeert over de wagenstatus. Bestel hier de module (via link hierboven). Achteraf inbouwen in oudere Volkswagen-modellen is mogelijk!

Waar vind ik mijn QR-code?
Alleen Volkswagen modellen die geschikt zijn voor de Mijn Volkswagen app hebben een QR-code. Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van je Volkswagen.
 

waar-vind-ik-de-qr-code-mijn-volkswagen-app

Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.
De Mijn Volkswagen app staat in directe verbinding met je Volkswagen. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit jouw auto naar je smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om jouw auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel.

Jouw privacy op de eerste plek. 
Volkswagen hecht veel belang aan je privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kun je Van den Brug als eigen voorkeursdealer opgeven en kun je desgewenst jouw historische ritgegevens verwijderen.

Wat kost het?
Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen app heb je een Mijn Volkswagen Module in je auto nodig. Je kunt je de Mijn Volkswagen Module ook in laten bouwen op jouw Polo, Golf, Golf Sportsvan, Passat, Tiguan of Touran vanaf bouwjaar 2010. De kosten hiervan zijn € 249 inclusief inbouw en een tweejarig data abonnement. Zo kun je twee jaar binnen de EU onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen app.

Alle informatie over de Mijn Volkswagen App

​Hulp nodig bij het installeren of koppelen van Mijn Volkswagen App?

Onze verkoop- en serviceadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag. Rij met jouw Volkswagen en smartphone langs onze Volkswagen-vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek, Buitenpost of Franeker en vraag naar een service- of verkoopadviseur. 

Onze Volkswagen-vestigingen

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen