Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Financier uw nieuwe Volkswagen - de mogelijkheden

Als de Volkswagen-dealer in Friesland, biedt Van den Brug u diverse mogelijkheden om uw nieuwe Volkswagen te financieren. Zo kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van een financiering via Volkswagen Bank. De specifieke tarieven zijn maatwerk en hangen onder andere af van de verkoopprijs van de specifieke Volkswagen en uw wensen. Onze verkoopadviseurs in Drachten, Sneek, Heerenveen en Buitenpost adviseren u graag, inclusief vrijblijvende offerte.

Onze Volkswagen vestigingen

Zelf snel online maandbedrag financiering berekenen op onze Volkswagen voorraadmodellen

We begrijpen dat het fijn is wanneer u zelf online bij de Volkswagen van uw voorkeur een hele ruwe schatting van de maandkosten kunt berekenen. Daarom kunt u bij alle (bijna) nieuwe Volkswagens uit onze actuele voorraad een financiering berekenen, waarbij u kunt selecteren op looptijd, aanbetaling en restschuld. 

Bekijk onze voorraad nieuwe Volkswagens

Diverse financieringsmogelijkheden voor uw nieuwe Volkswagen

De Volkswagen Bank is Europa's grootste automotive bank en biedt zowel voor de particuliere rijder als de zakelijke rijder diverse financieringsmogelijkheden. Van den Brug heeft als Volkswagen-dealer al jaren een samenwerking met de Volkswagen Bank en onze verkoopadviseurs worden jaarlijks bijgeschoold. Hierdoor kennen ze de verschillende aangeboden producten en diensten uitstekend en kunnen ze u optimaal adviseren. 

De Volkswagen Bank is niet alleen onze partner op het gebied van Volkswagen Financieringen, maar ook op het gebied voor verzekeringen en Private Lease van uw nieuwe Volkswagen.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen