Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Volkswagen Car Configurator: stel uw eigen VW samen

Als Volkswagen-dealer van het eerste uur in Friesland, biedt Van den Brug u natuurlijk de mogelijkheid om zelf uw ideale Volkswagen samen te stellen. Zo kunt u in een van onze dealer-showrooms samen met een van onze verkoopadviseurs een van de bestaande modellen -zoals up!, Polo, Golf, Passat, Touran of Tiguan- maximaal personaliseren naar uw droomauto. Overigens kunt u ook, thuis vanuit de luie stoel, zelf met de online volkswagen Car Configurator aan de slag. Deze vindt u op www.volkswagen.nl, inclusief alle actuele opties en pakketten. 

Volkswagen Car Configurator

Wel een nieuwe Volkswagen, maar slaat u de lange levertijden liever over?

Dan attenderen we u graag op de mogelijkheden, die onze voorraad nieuwe Volkswagens biedt. Deze gloednieuwe voorraadmodellen beschikken namelijk vaak over diverse aanvullende pakketten met opties. En mist u nog iets op een specifieke Volkswagen uit voorraad? Laat het de verkoopadviseurs van Volkswagen weten. De kans is groot dat we dit alsnog voor u kunnen monteren.  

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe Volkswagens  Onze Volkswagen-vestigingen

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen