Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Verzekeringen Volkswagen Bedrijfswagens

Verzekerd van mobiliteit met Volkswagen Bedrijfswagens CarePort

Uw bedrijfswagen is een belangrijk bezit, zeker voor de mobiliteit van uw bedrijf. Een goede verzekering van uw bedrijfwagen is dan ook aan te bevelen. Met onze kennis en ervaring als Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van het eerste uur, attenderen wij u graag op een vezekering die die perfect bij uw Volkswagen Caddy, Crafter of Transporter past:de Volkswagen Bedrijfswagens CarePort verzekering.

Onze vestigingen  Nieuwe bedrijfswagens | voorraad

Verzekerd van mobiliteit met Volkswagen Bedrijfswagens CarePort

Binnen CarePort heeft u keuze uit twee varianten, te weten de basisverzekering en de plusverzekering. Onze verkoopadviseur verstrekt u graag meer informatie over deze verzekering en kan tevens een premieberekening voor u laten uitvoeren. Vraag ons dus gerust voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.
 

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen