Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

2017-mijn-vw-bedrijfswagens-app-bedrijfsbus-met-smartphone-verbonden

Houd uw bus in bedrijf

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en de bijbehorende Volkswagen Bedrijfswagens module bent u altijd verbonden met uw Volkswagen Caddy, Transporter, Crafter of Amarok. De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app vertelt u namelijk alles wat u over uw bedrijfsbus wilt weten. De module zit standaard in de nieuwste Volkswagen Bedrijfswagens, maar kan nu voor een klein bedrag ook geïnstalleerd worden in bedrijfswagens die al wat langer meegaan.*

Bekijk de korte introductiefilm hieronder en scroll verder voor alle voordelen van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

Voordelen Mijn Volkswagen bedrijfswagen app:

Meteen beginnen en de app downloaden?

Mijn Volkswagen bedrijfswagen app | Apple store | Mijn VW bedrijfswagen app | Google Play 

*Veelgestelde vragen | Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Is mijn Caddy, Transporter, Crafter of Amarok geschikt voor de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app?
Wanneer u een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen koopt, kunt u deze direct laten connecten. U kunt dan gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app en ritregistratie. 

Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.
De Mijn Volkswagen app staat in directe verbinding met uw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit uw bedrijfswagen naar uw smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om uw bedrijfsbus bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Lees wel altijd eerst de gebruiksvoorwaarden en bekijk hoe u zich registreert.

Uw privacy op de eerste plek.
Volkswagen hecht veel belang aan uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kunt u desgewenst historische ritgegevens verwijderen en kunt u een voorkeursdealer instellen. 

Rijdt u al in een Volkswagen bedrijfswagen, maar is deze nog niet connected? 
Ook dan kunt u gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. Hiervoor dient u wel de Volkswagen bedrijfswagen Module bestellen en laten installeren. Dit is mogelijk op de volgende modellen*:

- Caddy 3
- Caddy 3 GP
- Caddy 4
- Transporter 5
- Transporter 5 GP
- Transporter 6
- Crafter
- Crafter GP
- Amarok
- Amarok GP

Voor het gebruik van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft uw wagen de zogenaamde Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module nodig. Deze module is alleen geschikt voor geselecteerde Volkswagen bedrijfswagen-modellen (zie onder). De kosten voor deze module bedragen € 206 excl. BTW en inclusief inbouw bij Van den Brug en een driejarig data-abonnement. Zo kunt u drie jaar in vrijwel heel Europa (landen EU) onbeperkt gebruik maken van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app.

Meer informatie over Mijn Volkswagen App 

Problemen met het installeren of koppelen van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app?

Of wilt u eerst meer weten over de bijbehorende Mijn Volkswagen bedrijfswagen Module? Onze verkoop- en serviceadviseurs kunnen u er meer over vertellen en helpen u graag bij het koppelen van uw smartphone en bedrijfsbus. Dus rij meteen even langs de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens-vestiging van Van den Brug.

Onze vestigingen | contactgegevens + routebeschrijving > 

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen