Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Financial Lease uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens

U kunt uw Volkswagen Bedrijfswagen namelijk op verschillende manieren leasen bij Van den Brug in Drachten, Heerenveen of Sneek . Wij bieden u hiervoor middels Volkswagen CarePort zowel financial- als Operational Lease. Beide leasevormen bieden hun eigen voordelen. 

Financial lease uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen

Met Financial Lease vkiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zeker ook om dat u slim gebuik maakt van de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen en hiermee bespaart op de maandlasten. Deze inruilwaarde vormt namelijk de basis van uw CarePort Financial Leasecontract. Hierdoor ontstaat een transparant overzicht met lage maandelijkse termijnen die fiscaal aftrekbaar zijn.

Voordelen Financial Lease via uw Volkswagen bedrijfswagens-dealer

Operational lease uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen

De full operational lease van Volkswagen Bedrijfswagens is gericht op comfort en mobiliteit. Hierdoor is mobiliteit gegarandeerd, blijft uw werkkapitaal in de onderneming en kunt u rekenen op de persoonlijke service van Van den Brug, uw Volkswagen Bedrijfswagens-dealer. De tarieven voor operational lease worden samengesteld op basis van looptijd, verwacht aantal kilometers op jaarbasis, wel/niet vervangend vervoer, hoogte eigen risico en aldanniet brandstofvoorschot
 

Full Operational Lease is inclusief:

Flexible Lease uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen

In deze economisch turbulente tijden wilt u flexibel om kunnen gaan met mobiliteit. Zodat u met uw bedrijf  kunt groeien of inkrimpen, wanneer dat nodig is. Met Flexible Lease bieden we u deze rust en de vrijheid om op de momenten dat het nodig is uw leasecontract(en) te beëindigen. U heeft namelijk de mogelijkheid geheel kosteloos na 12 maanden uw leaseauto bij ons in te leveren. Hiermee heeft u alle vrijheid uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt.

Bij Van den Brug kunnen we, als dealer van Volkswagen Bedrijfswagens, u een nauwkeurig advies geven. Uiteraard passend bij de specifieke situatie van uw bedrijf. Neem hiervoor contact op met een van onze verkoopadviseurs in Drachten, Heerenveen of Sneek.

Onze Volkswagen Bedrijfswagens-vestigingen

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen