Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Volkswagen Bedrijfswagens Car-Net | Toegang tot bedrijfswagen-functies

(optionele) onderdelen Car-Net:

Een wereld aan diensten voor uw bedrijfswagen

 Altijd toegang tot de belangrijkste functies en infotainment van uw bedrijfsbus. Heel praktisch vanaf de computer of met de app via uw smartphone. Dat is Car-Net: praktische diensten en handige apps voor uw Volkswagen Bedrijfswagens. 

De Car-Net mobiele en online diensten van Volkswagen helpen u nog vlotter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Zo koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok en luistert naar uw favoriete playlist, beschikt u over de meest actuele verkeersinformatie, of checkt u of uw Volkswagen bedrijfswagen wel op slot staat. 

Klik voor uitgebreide informatie hier

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen