Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Car Configurator | Stel zelf uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen samen

Als Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van het eerste uur in Friesland, biedt Autoland van den Brug u natuurlijk de mogelijkheid om zelf uw ideale Caddy, Transporter, Crafter of Amarok  samen te stellen. Zo kunt u in onze dealer-showroom in Heerenveen samen met een van onze verkoopadviseurs een bedrijfswagen samenstellen die geheel aan de wensen en behoeften van uw bedrijf voldoet.

Overigens kunt u ook, thuis vanuit de luie stoel, zelf met de online Car Configurator aan de slag. Deze vindt u op landelijke importeurs-website,  inclusief alle actuele opties en pakketten. 

Kies uw model en configureer

Wel een nieuw VW bedrijfwagen, maar slaat u de lange levertijden liever over?

Dan attenderen we u graag op de mogelijkheden, die onze actuele voorraad nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens biedt. Deze gloednieuwe voorraadmodellen beschikken namelijk vaak over diverse opties. En wilt u dat er een inbouw plaatsvindt, een dubbele cabine geplaatst wordt of mist u nog bepaalde assistentiesystemen? Laat het de verkoopadviseurs van Volkswagen weten. De kans is groot dat we dit alsnog en op zeer korte termijn voor u kunnen regelen en monteren.  

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen