Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Car Configurator | Stel zelf uw nieuwe Volkswagen bedrijfswagen samen

Als Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van het eerste uur in Friesland, biedt Van den Brug je natuurlijk de mogelijkheid om zelf jouw ideale Caddy, Transporter, Crafter of Amarok  samen te stellen. Zo kun je in onze dealer-showroom in Heerenveen samen met een van onze verkoopadviseurs een bedrijfswagen samenstellen die geheel aan de wensen en behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Overigens kun je ook, thuis vanuit de luie stoel, zelf met de online Car Configurator aan de slag. Deze vind je op landelijke importeurs-website,  inclusief alle actuele opties en pakketten. 

Kies uw model en configureer

Wel een nieuw VW bedrijfwagen, maar slaat je de lange levertijden liever over?

Dan attenderen we je graag op de mogelijkheden, die onze actuele voorraad nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens biedt. Deze gloednieuwe voorraadmodellen beschikken namelijk vaak over diverse opties. En wil je dat er een inbouw plaatsvindt, een dubbele cabine geplaatst wordt of mis je nog bepaalde assistentiesystemen? Laat het de verkoopadviseurs van Volkswagen weten. De kans is groot dat we dit alsnog en op zeer korte termijn voor je kunnen regelen en monteren.  

Bekijk hier onze actuele voorraad nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen