Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Garantie

Gegarandeerd de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij Van den Brug gaan we al meer dan 90 jaar tot het uiterste voor u en uw auto. Elke dag opnieuw worden we gedreven door rijplezier en passie voor de automobiel. En die passie delen we graag met onze klanten. Zo kopen we als de autodealer voor Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en Suzuki regelmatig flinke voorraden nieuwe auto's in. Zodat we u kunnen laten profiteren van actievoordeel. Maar ook op het gebied van onderhoud en service staan we er.

Van den Brug staat voor:

Meer weten over onze merkspecifieke garanties?

Bovenop de gegarandeerde zekerheden van Van den Brug, mag u ook rekenen op merkspecifieke garanties van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en Suzuki. Omdat deze aanvullende garanties en verlengingsmogelijkheden per merk verschillen, verwijzen we u graag door naar de merkspecifieke pagina's voor (verlengde) garantie.

Volkswagen Garantie  Audi Garantie  SEAT Garantie  ŠKODA Garantie  VW Bedrijfswagens Garantie

De auto-dealer in Friesland

Van den Brug: sinds 1923

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen