Ontdek Toscane met Van den Brug

6 tot en met 9 oktober 2022 | max 22 equipes

Met een privé-vliegtuig naar Pisa, waar je eigen auto al op je staat te wachten. Via steden als Pistoia, Siena, Florence en Norcia reizen en rijden we naar Perugia. Met tussenstops in de mooiste hotels en op bijzondere plekken. De perfecte mix van gastronomie, cultuur en natuur. Het uiterste halen uit een lang weekend. Exclusief genieten in select gezelschap.

Het aantal plekken voor deze reis is beperkt, dus registreer je equipe meteen.

De prijs: €5.950 per equipe

Als Van den Brug bieden we met regelmaat een uniek reisarrangement, exclusief georganiseerd voor onze klanten. 

Gezien de exclusiviteit van deze Toscane-reis, is het aantal deelnemers beperkt. Een arrangement wordt afgenomen per equipe, bestaande uit twee personen en één auto. De eigen bijdrage per equipe bedraagt €5.950, op basis van 0% btw.

 • Vlieg per privéjet vanaf Eelde
 • Rij 4 dagen door Toscane, in je eigen auto
 • Slaap in luxe hotels
 • Geniet van gastronomische diners
 • Maak gebruik van unieke excursies (optioneel)

Ontsnap aan de tijd

Een Indian Summer in Toscane met je eigen auto klinkt natuurlijk heerlijk, maar kost je normaliter minimaal twee volle reisdagen. Wij verslaan de tijd en brengen jou en je auto naar Italië. 

Op donderdagochtend 6 oktober brengen we je naar het vliegveld in Eelde. Van daaruit vertrekken we met een privé-vliegtuig naar Pisa, waar je auto al op je staat te wachten. Zo ontbijt je in Nederland en lunch je diezelfde dag nog in een eeuwenoud Italiaans dorpje. Heerlijk toch?

Reisschema

 • 6 oktober: Eelde - Pisa - Pistoia - Florence
 • 7 oktober: Florence - Siena
 • 8 oktober: Siena - Norcia
 • 9 oktober: Norcia - Perugia - Eelde

'Un viaggio unico'

Tijdens onze reis door Toscane reizen we langs unieke plekken. We overnachten in luxe hotels en dineren bij de beste restaurants van de regio. Daarnaast wordt iedere dag een optionele lunch aangeboden op bijzondere plekken die in een aantal gevallen speciaal voor ons worden ingericht. Voor het dagprogramma bieden we je daarnaast diverse andere opties, maar je hebt ook alle vrijheid om de dag zelf verdere invulling te geven.

Zo reis je vier dagen lang als een ware VIP langs het mooiste dat Italië te bieden heeft. Op zondag 9 oktober vliegen we aan het eind van de dag terug van Perugia naar Eelde en brengen we je natuurlijk ook weer thuis. Zo haal je het maximale uit een lang weekend Toscane.

 

Gezien de exclusiviteit van deze reis, is het aantal deelnemers beperkt. Een arrangement wordt afgenomen per equipe, bestaande uit twee personen en één auto.

De inschrijfkosten zijn € 5.950 per equipe, waarbij de vlucht, hotels en diners zijn inbegrepen. 

 

Veelgestelde vragen op een rij

Staat je vraag er niet tussen? Stel deze dan gerust aan Roos Buikema, Verkoopleider Audi, via 0512-748 800.

In hoeverre is de reis onder begeleiding/ een georganiseerde reis? Heb ik nog de mogelijkheid om zelf mijn programma te bepalen?

Als equipe ben je tot in zekere mate vrij om de reis in en aan te vullen zoals jullie dit zelf wensen. De hotels zijn een vast gegeven en daarmee het ontbijt en diner ook.
Voor de invulling van het dagprogramma bieden we je diverse unieke activiteiten aan, maar deze zijn optioneel.
De kosten voor deze aanvullende activiteiten - al dan niet door ons georganiseerd of zelfstandig bezocht - zijn voor jullie eigen rekening.

Over de auto

Welke auto mag ik meenemen?

Het unieke aan deze Toscane-reis is dat jullie in je eigen auto gaat toeren in en door Toscane. Als Van den Brug prefereren we uiteraard een Audi of een van onze andere merken. Bij keuze uit meerdere voertuigen, kun je overwegen om rekening te houden met de pittoreske en dus veelal smalle weggetjes in Toscane. 

Hoe verloopt het transport van mijn auto naar Toscane en v.v.?

Het transport van je auto naar de luchthaven van Pisa en retour vanuit Perugia naar Nederland gebeurt zorgvuldig en neemt hierdoor langere reistijd. In de praktijk betekent dit dat wij in het begin van de week van vertrek jullie eigen auto laten vervoeren door onze gerenommeerde partner in transport. Deze partner heeft ruime ervaring in het vervoer van exclusieve voertuigen en verzorgd onder andere het transport van de Streetgasm-tour (supercars).

In welke hotels verblijven we?

Tijdens de reis door Toscane verblijven jullie in een vijfsterrenhotel. Hieronder vind je een link naar alle drie de hotels. 
Deze link opent in een nieuw venster of tabblad.

NB Binnen het arrangement is uitgegaan van een 2-persoonskamer per equipe.

Hoe ziet het reisschema er ook alweer uit?

 • 6 oktober: Eelde - Pisa - Pistoia - Florence
 • 7 oktober: Florence - Siena
 • 8 oktober: Siena - Norcia
 • 9 oktober: Norcia - Perugia - Eelde

Wat kost het arrangement en wat is hier bij inbegrepen?

Een arrangement wordt afgenomen per equipe, bestaande uit twee personen en één auto. De kosten voor deelname zijn € 5.950,- (tegen 0% BTW) * per equipe, waarbij de vlucht, hotels en diners zijn inbegrepen. Deze factuur dient van te voren te worden betaald. De kosten voor lunch, aanvullende excursies en drankje overdag zijn niet inbegrepen.

* Let op: omdat deze reis door een buitenlandse reisorganisatie wordt geregeld, is er gerekend met 0% BTW.

 

Registreer meteen je equipe (2 personen en 1 auto)

Voor €5.950 per equipe

NB Na registratie ontvang je van ons een bevestiging per mail.

Kleine lettertjes - Algemene voorwaarden

Bij annulering 
Helaas is de wereldwijde pandemie omtrent COVID-19 nog niet de wereld uit.Hierdoor zijn we als Van den Brug genoodzaakt een onsympathieke voorwaarde op te nemen. Het financiële risico van het mogelijk niet doorgaan van de reis willen wij als organisatie niet op ons nemen,. Dit risico is daarom geheel voor eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Natuurlijk zal Van den Brug bij onverhoopte annulering de kosten die door onze partners worden gerefund, pro rato aan je terugbetalen. Concreet houdt dit in dat bij het niet doorgaan van deze reis je maximaal de kosten voor deelname kwijt bent.

Door dit inschrijfformulier te ondertekenen, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarde en kun je de organisatie en/of Van den Brug bv hiervoor niet aansprakelijk stellen. We adviseren je hiervoor een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, indien mogelijk.

Wijzigingen in programma voorbehouden
Als organisatie behouden wij het recht om wijzigingen in het programma door te voeren.

Betaling factuur
De betaling van de factuur dient binnen 8 dagen na factuurdatum te zijn voldaan.