Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu

Suzuki Wintercheck

2017-Wintercheck-suzuki-bij-vandenbrug-sneek

Voor slechts €14,95 controleren wij uw Suzuki

Tijdens de Suzuki Wintercheck controleren onze monteurs bij Autoland van den Brug in Sneek uw Suzuki op maar liefst 18 punten. Tijdens uitgebreide check t.a.v. € 14.95, lopen onze monteurs uw Suzuki na, zodat u ook in de koudste tijd van het jaar veilig op weg kunt. Na afloop van deze Suzuki Wintercheck ontvangt u bovendien een spray ruitenontdooier cadeau!

Een afspraak maken voor de Suzuki Wintercheck bij onze vestiging in Sneek kan snel en eenvoudig via onze site. Gebruik hiervoor onze online werkplaatsplanner

gratis-ruitenontdooier_spray-tijdens-suzuki-wintercheck_2017-bij-vandenbrug-sneek

De Suzuki Wintercheck:

Reserveer nu uw Suzuki Wintercheck 

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna Audi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 90 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Sneek

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • Suzuki 
  • Suzuki Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving