Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu

Ook voor reparatie/vervanging gaat u naar de Suzuki-dealer

Ook voor al uw Suzuki reparaties en vervanging van onderdelen - zoals de accu, remmen, waterpomp - bent u bij Autoland van den Brug in Sneek op het juiste adres. Zoals bij ieder product, neemt met het toenemen van de leeftijd van uw auto de kans op gebreken toe. Gelukkig hoeven reparaties en vervanging bij de officiële Suzuki-dealer van Sneek niet duur te zijn. Heeft u een kleine reparatie die minder dan een uur in beslag neem? Rij dan langs onze vestiging in Sneek voor onze Suzuki Express Service.

Maak een werkplaatsafspraak

De voordelen van reparatie en vervanging door de Suzuki-dealer op een rijtje

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna Audi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 90 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Sneek

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • Suzuki 
  • Suzuki Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving