Werkplaats­afspraak
Vestigingen
Inloggen
Banden­webshop
Menu

Suzuki Onderhoudsbeurt

Variabel Onderhoud Systeem (VOS) voor uw Suzuki

Tijdig onderhoud aan uw Suzuki is noodzakelijk om uw auto optimaal betrouwbaar en veilig te houden. Als de officiële Suzuki Service-dealer in Sneek en omstreken biedt Autoland van den Brug u service en onderhoud voor een scherpe prijs, volgens het Variabel Onderhoud Systeem (VOS), aangevuld met voor uw Suzuki extra onderhoud bij een bepaalde kilometrage. 

Een VOS-Onderhoudsbeurt voor uw Suzuki is een complete inspectie op 32 punten, waaronder remmen, banden en ophanfing, verversing motorolie en vervanging oliefilter, bijvullen overige vloeistoffen (excl brandstof natuurlijk). 

Maak een werkplaatsafspraak

Rijdt u minder dan 7.500 km per jaar in uw Suzuki van 5 jaar of ouder?

Dan hebben we bij Van den Brug Sneek een voordelig alternatief voor u; Suzuki Onderhoud op Maat. Hierbij kijken onze Suzuki-monteurs naar wat uw Suzuki minimaal nodig heeft. We controleren de Suzuki standaard op achttien punten en verversen de motorolie. Hierdoor profiteert u van een voordelige prijs zonder in te leveren op de kwaliteit en service, die u van als Suzuki Service-dealer mag verwachten.

De voordelen van een onderhoudsbeurt bij de Suzuki Service-dealer op een rijtje

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna Audi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 90 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Sneek

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • Suzuki 
  • Suzuki Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving