Suzuki onderhoud bij de dealer

Of uw Suzuki nieuw is of al wat ouder, u moet op uw auto kunnen vertrouwen. Goed onderhoud en tijdige reparatie is hierbij belangrijk. Suzuki-dealer Autoland van den Brug in Sneek biedt u deze kwaliteitsservice. Of het gaat om reparatie, onderhoud of APK, u wordt altijd snel en vakkundig geholpen

De service van de Suzuki-dealer in Sneek

Op onze Suzuki Service-vestiging te Sneek staan gecertificeerde monteurs klaar die uw Suzuki de behandeling geven die deze auto verdient. Wij maken gebruik van 100% originele Suzuki-onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van pasvorm en kwaliteit en kunnen wij de functionaliteit en betrouwbaarheid van uw Suzuki waarborgen. Op de onderdelen krijgt u dan ook standaard 12 maanden garantie.

Altijd een heldere prijsopgave vooraf en vervangend vervoer zoals u het wenst

Met het heldere Voordelig Onderhouds Systeem weet u precies bij onze Suzuki dealer-werkplaats in Sneek waar u aan toe bent. De serviceadviseur bespreekt de uit te voeren werkzaamheden vooraf met u en bespreekt daarbij tevens de kosten. Duidelijk voor u en voor ons.

Leenfiets, huurauto, haal-en brengservice of liever even wachten?
Ook voor vervangend vervoer kunt u prima bij Autoland van den Brug in Sneek terecht. Wij bieden u diverse vervangingsmogelijkheden -zoals een leenfiets of huurauto- voor de periode dat u niet over uw Suzuki kunt beschikken. Wilt u liever wachten op uw Suzuki, dan kunt u plaatsnemen in de speciaal voor u ingerichte wachtruimte. U kunt hier op uw gemak een kopje koffie drinken, iets lezen of gebruik maken van de gratis WIFI. Bij een enkele reisafstand van minder dan 15 km enkele reis vanaf onze vestiging in Sneek, kunt u bovendien gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.

Meteen een werkplaatsafspraak voor uw Suzuki maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u onze online werkplaatsagenda raadplegen of bellen met de werkplaatsreceptie van Autoland van den Brug Sneek.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna Audi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 90 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Sneek

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • Suzuki 
  • Suzuki Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving