Suzuki Airco Onderhoud

Fris achter het stuur

Een goedwerkende airco is belangrijk, aangezien deze er voor zorgt dat u fris achter het stuur zit en het uw rijcomfort verhoogt. Maar net als ieder ander onderdeel van uw auto is regelmatig onderhoud door de officiële Suzuki-dealer in Sneek en omstreken noodzakelijk om deze kwaliteit te kunnen garanderen. Autoland van den Brug biedt u deze service.

Heeft u vragen over de werking van het aircosysteem in uw Suzuki of wilt u een aircocheck laten uitvoeren? Neem dan contact op met Autoland van den Brug Sneek. U kunt ook meteen een afspraak inplannen via onze online werkplaatsmodule.

Maak een werkplaatsafspraak   Autoland van den Brug Sneek

Aircocheck, geurbehandeling of onderhoud aan uw Suzuki nodig?

Op onze Suzuki Service-vestiging te Sneek staan gecertificeerde monteurs klaar die de airco van uw Suzuki kunnen controleren, onderhouden en -indien nodig- repareren. 

> Vervang regelmatig het stof- en pollenfilter van uw Suzuki
Omdat voorkomen beter is dan genezen, raden we u aan om het stof- en pollenfilter van uw Suzuki te vervangen wanneer het huidge filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt. Twijfelt u over de staat van dit filter? Laat onze monteurs het controleren middels de aircocheck.

> Kies voor een geurbehandeling wanneer uw airco stinkt
Stinkt uw Suzuki bij het inschakelen van de airco? Laat dan een geurbehandeling bij Van den Brug in Sneek uitvoeren. Deze geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze geurtjes, maar ook micro-organismen. Na deze behandeling ruikt uw airco niet meer muf en worden de gezondheidsrisico’s beperkt. Wij adviseren u om uw airco één keer per jaar te laten behandelen.

> Voorkom reparatie, kies voor een Suzuki airco-onderhoudsbeurt €99
Airco-onderhoud is een volledige behandeling van uw aircosysteem (lekkage en/of defecten uitgesloten). Het koudemiddel wordt uit het systeem gehaald, waarna er gecontroleerd wordt op lekkage en defecten. Vervolgens wordt het systeem voorzien van nieuw koudemiddel. 

> Lees ook onze tips voor veilig en duurzaam gebruik van de airco.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna Audi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 90 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Sneek

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • Suzuki 
  • Suzuki Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving