Menu

Helaas, wij zijn geen Suzuki-dealer meer

Bedankt voor jullie vertrouwen

Via deze weg willen we u informeren dat per 1 maart 2019 het Suzuki Service-dealerschap van Van den Brug Sneek is gestopt. Aangezien dit bericht mogelijk voor verwarring zorgt, lichten we u middels deze brief zelf graag een en ander toe.

Zoals u ongetwijfeld meegekregen heeft, is medio 2016 ons pand ingrijpend verbouwd naar internationale Volkswagen-richtlijnen. Hierbij is een combinatie van twee verschillende verkoopdealerschappen in één showroom niet langer toegestaan. Dit heeft ons destijds doen besluiten om de verkoop van nieuwe Suzuki’s per 1 januari 2017 over te dragen aan Strikwerda in Heerenveen.
Nu ruim 2 jaar later merken we dat ook de vraag naar onderhoud en reparatie van Suzuki’s terugloopt. Dit heeft ons als Van den Brug Sneek doen besluiten om per 1 maart 2019 het Suzuki Service-dealerschap te beëindigen.

Suzuki Service-punten in Heerenveen, Franeker en Leeuwarden.

Omdat we u de beste Suzuki Service gunnen, verwijzen we u vanaf heden voor Suzuki onderhoud graag door naar Strikwerda in Heerenveen of naar de Suzuki-dealers in Franeker of Leeuwarden. Vindt u de rij-afstand naar Heerenveen te groot? Dan kan het onderhoud van uw Suzuki altijd nog bij ons plaatsvinden. Houdt u er echter wel rekening mee dat de Suzuki mobiliteitsgarantie in dat geval komt te vervallen.

Natuurlijk bent u bij ons nog steeds van harte welkom
Wilt u meer weten over de beëindiging van ons Suzuki-dealerschap of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op via T 0515-425 252 of . Of rij langs onze vestiging voor een kop koffie en een goed gesprek.

Met vriendelijke groet, ook namens ons complete team,

Anne Bergsma
Vestigingsmanager Sneek

suzuki-bedankt-dealerschap-vandenbrug-sneek

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen