De Škoda Scala

Private Lease

Nu vanaf €379 per maand

Private Lease de Škoda Scala nu extra voordelig

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een nieuwe Škoda Scala en rijd al vanaf €419 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is inclusief onderhoud & reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch? 

Voor deze actie geldt een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Scala? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ontdek de Scala

De Škoda Scala is de ideale compact hatchback. Het frisse design is strak en geeft deze hatchback een stoere uitstraling. Hij is met zijn compacte afmetingen wendbaar, maar heeft tegelijkertijd ook veel binnenruimte.

Daarnaast zitten in de Scala talloze Simply Clever functies waar je niet omheen kunt, zoals Cruise Control, Lane Assist, LED-dagrijverlichting, airconditioning en nog veel meer.

Skoda Scala Achterkant

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Is dit aanbod iets voor jou?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in de Škoda Scala Private Lease? Vul dan onderstaand formulier in. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wil, en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag.