De Škoda Kamiq

Private Lease

Nu vanaf €399 per maand

Private Lease de Škoda Kamiq nu extra voordelig

De Škoda Private Leasedeals bij Van den Brug zijn wel heel aantrekkelijk! Kies nu voor een nieuwe Škoda Kamiq en rijd al vanaf €429 per maand.

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Dat is inclusief onderhoud & reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch? 

Voor deze actie geldt een looptijd van 60 maanden met een maximaal aantal kilometers per jaar van 10.000. Zie jij jezelf al rijden in een nieuwe Kamiq? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ontdek de Kamiq

De Kamiq is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak. De klassieke voordelen van een SUV - een hoge zit en optimaal zicht - gemixt met de wendbare rijeigenschappen van een Coupé.

Vol met moderne assistentie- en infotainmentsystemen en talloze Simply Clever-functies. Het model is standaard voorzien van onder meer: airconditioning, LED-achterlichten, Front Assist en Lane Assist. Ontdek de Kamiq en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

Skoda Kamiq Dashboard

Voordelen van Private Lease

Kies je voor Private Lease, dan kies je voor gemak. Met Private Lease rij je een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand! Je betaalt dus geen belasting, geen verzekering en geen onderhoud. Het enige wat je moet doen is op tijd tanken. Makkelijk toch?

Het maandbedrag is inclusief onderhoud en reparatie bij onze vestigingen, wegenbelasting, allrisk verzekering, 24/7 pechhulp in heel Europa, bandenservice, rente, afschrijving, BTW en uiteraard de afleverkosten. Je betaalt ook geen borg vooraf. 

Meer weten over Private Lease? Ga dan naar onze Private Lease pagina.

Is dit aanbod iets voor jou?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in de Škoda Kamiq Private Lease? Vul dan onderstaand formulier in. Om een goed aanbod te kunnen doen vragen we je ook naar de looptijd die je graag wil, en het aantal kilometers dat je denkt te rijden. 

Naar aanleiding van het formulier nemen we contact op met een voorstel. Onze adviseur kan dan meteen eventuele vragen beantwoorden. Nu al vragen? Zet ze bij de opmerkingen bij je aanvraag.