Menu

De ŠKODA ENYAQ ontdek je als eerste bij Van den Brug

De ŠKODA ENYAQ was eind 2020 al even bij ons te gast, maar komt naar verwachting begin 2021 écht in onze showroom. ŠKODA's eerste volledig elektrische SUV is nu al bij ons te bestellen.


De ENYAQ komt met verschillende optiepakketten en interieur design selecties, waarmee je de auto helemaal eigen kunt maken. De auto heeft een actieradius tot wel 537 kilometer en is daarnaast in staat een gewicht tot 1.000 kg te trekken. Wil je de ENYAQ iV in 2021 zakelijk leasen? Dan kun je hem bij 12% bijtelling en 37,05% inkomstenbelasting al vanaf € 147 per maand rijden.


Wil je meer weten? Lees het laatste nieuws of laat je gegevens achter. Dan houden we je al eerste op de hoogte.

Lees meer op SKODA.nl Blijf op de hoogte

De ŠKODA ENYAQ op bezoek

ŠKODA ENYAQ nieuws

Kennismaken met de ŠKODA ENYAQ 2021

Kennismaken met de ŠKODA ENYAQ 2021

Dinsdag 6 én woensdag 7 oktober 2020 was het moment daar: de exclusieve preview van de ŠKODA ENYAQ. Twee unieke momenten waarop onze klanten en fans kennis konden maken met de auto. De&n...

De ŠKODA ENYAQ is onthuld

De ŠKODA ENYAQ is onthuld

De ŠKODA ENYAQ is een volledig elektrisch aangedreven SUV. De grote en sportieve SUV werd dinsdag 1 september om 18:40 uur onthuld. 

Zijn grote wielen en bodemvrijheid geven hem de...

Eerste elektrische SUV ŠKODA heet ENYAQ

Eerste elektrische SUV ŠKODA heet ENYAQ

De eerste ŠKODA op MEB-platform is in aantocht: een volledig elektrische SUV met de naam ENYAQ. Deze hybride ŠKODA is de volgende stap na een reeks van meer dan 10 elektrische modellen t...

Houd mij op de hoogte over de ŠKODA ENYAQ

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de SKODA ENYAQ? Wij informeren je graag.


Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving