Menu

SKODA Kinderfeestje XXL bij Van den Brug Heerenveen

Gepubliceerd op 16 oktober 2018

Zaterdag is vaak de drukste dag van de week, dus daar kun je wel wat hulp gebruiken. Zeker bij het bezig houden van kinderen. Daarom organiseren we bij Van den Brug Heerenveen de SKODA Pinata Party.

Kinderfeestje XXL | Zaterdag 3 november 2018, 14.00 uur 

De zaterdag is een kinderfeestje bij Van den Brug

Wellicht hebben jullie 'm afgelopen zomer ook op tv of Facebook voorbij zien komen: De SKODA Zaterdaghulp Kinderfeestjes-campagne met de Piñata-KODIAQ?  Bij Van den Brug Heerenveen vonden we deze campagne zo leuk dat we net na de herfstvakantie nog een eigen SKODA Kinderfeestje organiseren.  Maar dan wel XXL en met heel veel piñata's!

Op zaterdagmiddag 3 november 2018 organiseren we namelijk in onze SKODA-showroom (Heerenveen) een Zaterdaghulp Kinderfeestje XXL, dat begint rond 14.00 uur. Speciaal voor kinderen* van onze klanten. Tijdens deze kinderfeestje XXL knutselt iedereen met hulp van knutsel-pro Silleke een piñata in elkaar. Daarnaast is de enige echte KODIAQ Piñata natuurlijk ook van de partij, net als zijn even bijzondere chauffeurs. Waar je vanzelfsprekend mee op de foto kan en mag. Uiteraard regelen wij ook limonade en wat lekkers, want dat maakt ieder feest compleet.  

*Dit Zaterdaghulp Kinderfeestje XXL is vooral leuk voor de leeftijdscategorie: basisschool. Natuurlijk zijn klein-, buur-, oppaskinderen en/of  hun vriend(innet)jes van harte welkom op dit feestje. We hebben plek voor 100 kinderen, daarom stellen we een maximum van 3 aanmeldingen per klant.  

meld-hier-kinderen-voor-pinata-kinderfeestje-bij-vandenbrug

Zijn jullie van de partij?!

Laat hieronder dan de gewenste gegevens achter, zodat we deze plekjes voor jou/jullie vrij houden.Voorafgaande aan het kinderfeestje ontvangen jullie ook nog een mail met alle aanvullende informatie.

Wij zijn van de partij!

LET OP! In verband met beschikbaar aantal plaatsen maximaal 3 kinderen per klant!

Contactgegevens:

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

De zaterdag is immers vaak al druk genoeg

Zaterdag is vaak de drukste dag van de week, dus daar kun je wel wat hulp gebruiken. Zeker bij het bezig houden van kinderen. Dus terwijl de kinderen zich bij ons vermaken tijdens ons Kinderfeestje XXL, is er even alle ruimte voor de boodschappen of dat bezoek aan de bouwmarkt. Of misschien juist die proefrit in een van de nieuwste SKODA-modellen. Wij zorgen in ieder geval voor een bakje koffie/ thee met wat lekkers.

Meer weten of alvast een proefrit reserveren?
Onze SKODA-verkoopadviseurs Harry de Jong, Jan-Peter Sinkgraven, Jelmer Jongsma en Ype Boelens helpen jullie graag, dus bel gerust 0513 -633 054 of mail  

heerenveen-seat-skoda-verkoopteam

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Autoland van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Autoland Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Autoland van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving