Menu

De vernieuwde ŠKODA SUPERB 2020

Gepubliceerd op 16 september 2019

Meer dan drie jaar na de introductie krijgt de ŠKODA SUPERB een grote facelift. De Hatchback en Combi hebben een makeover gekregen en ook op technologisch gebied zet de SUPERB de volgende stap. Zo is de nieuwe SUPERB leverbaar met LED Matrix-koplampen en nieuwe assistentiesystemen. Daarnaast is er een nieuwe telg in de familie: de SUPERB iV plug-in hybride.

superb-hatchback

De nieuwe SUPERB HATCHBACK

De vernieuwde SUPERB HATCHBACK is de perfecte combinatie van stijl en comfort door de stijlvolle belijning van de auto en de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Zakelijk rijden wordt naar een nieuw niveau getild.

vernieuwde superb combi

De vernieuwde SUPERB COMBI

Luxe, comfort en ruimte worden naar een hoger niveau getild met de nieuwe SUPERB COMBI. Beleef zowel zakelijk als privé ruimtelijk rijden door de zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen.

Nieuw: de SUPERB IV.

Verwacht Januari 2020

Lees meer over ŠKODA iV

De eerste plug-in hybride van ŠKODA

De nieuwste telg in de familie: de SUPERB iV: de eerste plug-in hybride van het ŠKODA. De combinatie van een 1.4 TSI en een elektromotor is goed voor een systeemvermogen van 160 kW/218 pk. De lithium-ion accu maakt een elektrische actieradius van 55 km mogelijk – de totale actieradius bedraagt 850 kilometer. De prijzen en verdere exacte specificaties volgen nog.

De ŠKODA Superb IV in highlights

skoda-superb-iv-plug-in-hybrid-opladen

Meer weten?

Wil jij meer weten over de nieuwe Superb Of wil je de Superb al bestellen? Als ŠKODA-liefhebbers snappen we dat maar al te goed. Dus stel hieronder gerust jouw vragen en wij zorgen dat ze beantwoord worden. Een telefoontje naar of bezoekje aan onze ŠKODA-dealershowroom in Heerenveen kan natuurlijk ook.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
Jelmer, Peter, Anton en Ype | Verkoopadviseurs SKODA Van den Brug

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving