Menu

De vernieuwde ŠKODA OCTAVIA (2020)

Gepubliceerd op 21 november 2019

De vierde generatie van de OCTAVIA - hatchback en Combi- staat nu bij ons in de showroom. Lees hier alles over de highlights, vrijgegeven prijzen, bekijk de beelden en plan je proefrit.

De vernieuwde ŠKODA OCTAVIA in highlights

Prijzen SKODA OCTAVIA First Edition bekend

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijzen van de eerste nieuwe SKODA OCTAVIA hatchback en Combi. Op 31 maart 2020 zijn eindelijk de vanafprijzen van deze OCTAVIA 1.5 TSI (benzine) First Edition met maar liefst 150pk vermogen vrijgegeven.
OCTAVIA First Edition hatchback rij je al vanaf €32.850 | Netto bijtelling al vanaf €224
OCTAVIA Combi First Edition rij je al vanaf €34.150 | Netto bijtelling al vanaf €233

4 soorten aandrijving, waaronder plug-in en mild-hybrids

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA hatchback en Combi (station) wordt leverbaar met diverse motoren en is qua range schoner en zuiniger dan ooit. Hierbij is keuze uit gecombineerde aandrijvingen met benzine-motor als basis, zoals plug-in hybrid, mild-hybrid en CNG. Hieronder vind je een overzicht van de vrijgegeven te verwachten motoriseringen.

> Benzine
1.5 TSI (benzine) | 110 kW/ 150 pk, handgeschakeld 

> Mild hybride
1.0 TSI (benzine) | DSG - automaat -> medio augustus 2020 in onze showroom en te rijden

> Plug-in hybride
Naar verwachting najaar 2020

Details (overige) motoren vanaf juni bekend gemaakt
Helaas worden de CO2-waarden van de verschillende motoren gefaseerd vrijgegeven, waardoor we op dit oment nog niet de complete motorenrange met je kunnen delen. De overige motoren en de bijbehorende prijzen en uitvoeringen verwachten we eind juni 2020 met je te kunnen delen.

Prijslijst | OCTAVIA First Edition (2020)

Bekijk de eerste livebeelden in onze showroom

Het moment is daar: eindelijk hebben we de compleet vernieuwde SKODA OCTAVIA (2020)in en voor onze showroom staan! De komst van een nieuwe SKODA is altijd een feestje bij ons en daar maken we jou graag deelgenoot van. Daarom hebben we alvast een aantal highlights van de nieuwe OCTAVIA Combi op beeld vastgelegd en die delen we hieronder met je in een korte video. Kijk mee naar de eerste exclusieve beelden of kom langs in onze showroom te Heerenveen voor een persoonlijke kennismaking.


De nieuwste generatie OCTAVIA staat nu voor je klaar

Nu de gloednieuwe ŠKODA OCTAVIA Combi bij Van den Brug in de showroom staat, hebben we er ook meteen een buiten voor je gezet. Klaar voor een eerste kennismaking met alle nieuwe features en proefrit. Deze ŠKODA bestseller is en blijft namelijk de perfecte auto voor werk en gezin. De nieuwste generatie OCTAVIA is nog breder en langer dan zijn voorganger, heeft meer bagageruimte en beschikt uiteraard over de nieuwste designtaal en dito comfort en rij-assistentiesystemen. Zo wordt zakelijk en prive rijden naar een hoger niveau getild. Ervaar het zelf.

Kom proefrijden in de nieuwste generatie OCTAVIA Combi

✓ Kies zelf je datum en tijd ✓ Reserveer nu en rij als eerste

Nu de OCTAVIA bij ons in de showroom staat kun je ook meteen het rijplezier komen ervaren. Wees dus >>simply clever<< en reserveer meteen online je proefrit, zodat wij je alle tijd, ruimte en veiligheid kunnen bieden.Zit je datum er niet tussen? En wil je toch graag proefrijden?

Neem dan contact met ons op om te kijken wat er wel mogelijk is. Wij zoeken graag mee naar een passende oplossing!
Bel ons (0513 - 202 704)

 2020-anton-nieuwe-octavia-2

Ook een offerte op maat voor de nieuwe OCTAVIA?!

✓ Op basis van jouw wensen en voorkeuren ✓ Geheel vrijblijvend ✓ Ontvang de offerte in je mailbox


Jelmer, Peter, Anton en Ype | Verkoopadviseurs SKODA Van den Brug

Veelgestelde vragen

Wanneer worden de prijzen van de nieuwe OCTAVIA bekend gemaakt?

De prijzen van de gloednieuwe OCTAVIA (2020)zijn op 31 maart bekendgemaakt voor de First Edition-uitvoeringen. Vanaf 1 april (geen grap) kun je ook meteen de nieuwe OCTAVIA 1.5 TSI in de handgeschakelde versie samenstellen en bestellen. De bekendmaking van de prijzen en daarbij ook de bestelstart van de 1.0 TSI-benzinemotoren op de OCTAVIA , zowel handschakeld en DSG-automaat, zullen naar verwachting rond de zomer plaats vinden.
Na de bekende benzine-motoren volgen later dit jaar nog de prijzen voor de mild-hybride en plug-in hybride (deels elektrisch) motoren.


Wanneer staat de nieuwe OCTAVIA bij Van den Brug in de showroom?

OP basis van de WLTP-metingen is de actieradius van de volledig elektrische CITIGO maar liefst 265 km bij een volle accu. Dat is een flinke actieradius waardoor het nu nog interessanter wordt om elektrisch te gaan rijden. Dit omdat de kosten per kilometer een stuk lager liggen en ook omdat het goed is voor het milieu en uiteindelijk jouw portemonnee. En dan hebben we het nog niet eens over de zakelijk zeer aantrekkelijke bijtelling van 8%.


Wat is de laadtijd van deze volledig elektrische SKODA?

De nieuwe OCTAVIA Combi zal als eerste bij SKODA-dealer Van den Brug staan. Deze OCTAVIA Combi 1.5 TSI (benzine, handgeschakeld) verwachten we al op vrijdag 3 april 2020 in onze showroom te Heerenveen. De hatchback-versie van de nieuwste generatie OCTAVIA volgt de daaropvolgende maand, mei 2020.


Vanaf wanneer kan ik een proefrit maken in de nieuwste OCTAVIA?

Vanaf het moment dat de nieuwste generatie OCTAVIA Combi in onze showroom staat (dus vanaf 3 april 2020 al dus), kan het rijplezier ervaren worden tijdens op proefrit bij Van den Brug. Hierbij volgen wij, in verband met de coronamaatregelen, de richtlijnen van het RIVM. Wanneer je voorkeur uitgaat naar de hatchback, deze volgt in de loop van mei.


front-nieuwe-skoda-octavia-combi-2020-bij-vandenbrug
nieuwe-skoda-octavia-combi-2020-bij-vandenbrug

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Van den Brug, dé officiële SKODA-dealer in Friesland

Met vestigingen door heel Friesland en bijna 100 jaar ervaring zijn we er bij Van den Brug voor jou en je SKODA. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste SKODA modellen, ons occasions-aanbod of de Private Lease-acties van SKODA.Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Daarnaast helpen we je vanuit onze werkplaatsen graag weer op weg en kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en reparatie van je auto. Onze getrainde monteurs op de hoogte van de nieuwste SKODA-technieken en monteren originele onderdelen van de beste kwaliteit. Zodat jij maximaal van je SKODA kan genieten. Wij staan voor onze service, dus ook bij pech kun je op ons rekenen. Dag en nacht, in binnen- en buitenland.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier en dat worden we bijna een eeuw later nog steeds. Je vindt onze SKODA-showroom in Heerenveen en SKODA Service-dealerpunten in Heerenveen, Drachten en Sneek. Oant sjen!

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving