Menu

Van den Brug beste SKODA-dealer van het jaar 2017

Gepubliceerd op 30 januari 2017

Maandag 30 januari 2017 heeft ŠKODA Nederland ons, Van den Brug, uitgeroepen tot de beste Nederlandse  ŠKODA Dealer van het jaar 2017.

2017-overhandiging-award-allerbeste-skoda-dealer-vandenbrug-lr

Als ŠKODA-dealer voor Friesland en de Noordoost Polder zijn we vereerd dat Van den Brug door ŠKODA-importeur Pon is uitgeroepen tot de beste ŠKODA-dealer van Nederland in 2017! Deze titel is gebaseerd op prestaties en andere belangrijke criteria, zoals klantwaardering en marketingactiviteiten. 

Op de foto overhandigt directeur ŠKODA Nederland Klaas-Pieter Roemeling de award aan Lieuwe Boonstra (service-adviseur, links) en Harry de Jong (verkoopadviseur, rechts), die daarmee het complete ŠKODA-team vertegenwoordigen.

Jurycommentaar ŠKODA Nederland over Van den Brug

De directie van ŠKODA Nederland, kwam op 14 februari 2017 in Heerenveen op bezoek om de gewonnen award persoonlijk te overhandigen aan alle medewerkers van Van den Brug. Klaas-Pieter Roemeling, directeur ŠKODA Nederland, feliciteerde het hele team en lichtte het jurycommentaar toe:

"Het behalen van de titel ŠKODA Dealer van het Jaar 2017 is een echte teamprestatie. Van den Brug richt zich op de hoofddoelen van ŠKODA die zowel op kwantitatief als kwalitatief vlak zijn gesteld. De medewerkers streven naar perfectie op alle vlakken en iedereen, van monteur tot directeur, is hiervan doordrongen.
Door de persoonlijke benadering voelen zowel particuliere kopers als leaserijders zich thuis in de showroom en bij de werkplaatsreceptie van Van den Brug. De ludieke kerstbomenactie, waarbij het team van Van den Brug kerstbomen (wintercheck-geschenk) bij klanten thuis bezorgde, zal hier ook zeker aan hebben bijgedragen. Evenals de ŠKODA wasdag in de drukke decembermaand.
Dat dit oog voor het klantenbelang onderdeel is van de cultuur enerzijds en het op orde hebben van processen anderzijds, blijkt uit het feit dat Van den Brug hoge punten scoort in klantentevredenheidsmetingen. Ondanks de druk op het team van een verhuizing en implementatie van een nieuw automatiseringssysteem heeft de klant hier geen enkele hinder van ondervonden."

Al 2 jaar op rij bij de beste ŠKODA-dealers van Nederland

In 2016 behoorde Van den Brug (met vestigingen inHeerenveen, Sneek en Drachten) al tot de drie beste ŠKODA-dealers in Nederland. Dit jaar eerde importeur Pon ons met het predicaat allerbeste’. Natuurlijk zijn we als bedrijf ontzettend trots op onze collega’s, die met elkaar hard gewerkt hebben om deze prestatie te leveren.

Via deze weg willen we u, onze klant, heel hartelijk danken voor uw waardering en de belofte uitspreken dat we ook dit jaar weer tot het uiterste zullen gaan voor u en uw ŠKODA.

Bekijk hieronder de overhandiging van de award aan ons complete ŠKODA-team in Heerenveen. Spreker is Klaas-Pieter Roemeling, directeur ŠKODA Nederland.

2017-skoda-dealer-showroom-vandenbrug-heerenveen
afspraak-maken-voor-skoda-welkomstcheck

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Van den Brug, dé officiële SKODA-dealer in Friesland

Met vestigingen door heel Friesland en bijna 100 jaar ervaring zijn we er bij Van den Brug voor jou en je SKODA. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste SKODA modellen, ons occasions-aanbod of de Private Lease-acties van SKODA.Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Daarnaast helpen we je vanuit onze werkplaatsen graag weer op weg en kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en reparatie van je auto. Onze getrainde monteurs op de hoogte van de nieuwste SKODA-technieken en monteren originele onderdelen van de beste kwaliteit. Zodat jij maximaal van je SKODA kan genieten. Wij staan voor onze service, dus ook bij pech kun je op ons rekenen. Dag en nacht, in binnen- en buitenland.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier en dat worden we bijna een eeuw later nog steeds. Je vindt onze SKODA-showroom in Heerenveen en SKODA Service-dealerpunten in Heerenveen, Drachten en Sneek. Oant sjen!

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving