Menu

Team Jumbo-Visma kiest voor ŠKODA

Gepubliceerd op 13 januari 2021

Sinds 1 januari is ŠKODA officieel partner van Team Jumbo-Visma. Zowel de wielerploeg als de schaatsploeg worden de komende jaren voorzien van een uitgebreid wagenpark met tientallen ŠKODA’s. Dat betekent dat je de komende tijd volop geel/zwarte ŠKODA’s door de provincie ziet rijden!

ŠKODA: We Love Cycling (en schaatsen!)

Het merk ŠKODA is onlosmakelijk verbonden met de wielerwereld. Voordat de oprichters van dit merk auto's produceerden begonnen ze namelijk met de productie van fietsen. Inmiddels is ŠKODA al jarenlang als sponsor verbonden aan bijvoorbeeld de Tour de France, waar de leider in het puntenklassement dagelijks de groene trui van ŠKODA krijgt uitgereikt en de koersdirectie de grootste wielerronde ter wereld in ŠKODA's begeleidt.

Nu is ŠKODA verbonden met het grootste Nederlandse wieler- en schaatsteam: Team Jumbo-Visma. Het wielerteam bestaat uit drie onderdelen: het UCI Men’s WorldTour Team (met onder andere Primož Roglič, Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk), het UCI Men’s Development Team en het nieuwe UCI Women’s Continental Team (met onder andere Marianne Vos en Anouska Koster). Daarnaast worden ook de drie onderdelen van de schaatstak voorzien van auto's, daarbij gaat het om het Pro Team (met onder andere Sven Kramer en Antoinette de Jong), het Development Team en het Marathon Team. 

Team Jumbo-Visma zal het wagenpark van in totaal ruim 50 ŠKODA’s inzetten. ŠKODA zet nagenoeg het complete gamma in, met de SUPERB COMBI, OCTAVIA COMBI, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ, FABIA, SCALA én de volledig elektrische ENYAQ iV. Daarnaast worden ruime Volkswagen transportbussen, zoals de krachtige Volkswagen Crafter, ingezet ter ondersteuning van het team.

Dus kom je binnenkort voor onderhoud naar onze vestiging in Heerenveen? Wie weet loop je dan zomaar Patrick Roest of Dai Dai N'tab tegen het lijf!

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Van den Brug, dé officiële SKODA-dealer in Friesland

Met vestigingen door heel Friesland en bijna 100 jaar ervaring zijn we er bij Van den Brug voor jou en je SKODA. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste SKODA modellen, ons occasions-aanbod of de Private Lease-acties van SKODA.Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Daarnaast helpen we je vanuit onze werkplaatsen graag weer op weg en kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en reparatie van je auto. Onze getrainde monteurs op de hoogte van de nieuwste SKODA-technieken en monteren originele onderdelen van de beste kwaliteit. Zodat jij maximaal van je SKODA kan genieten. Wij staan voor onze service, dus ook bij pech kun je op ons rekenen. Dag en nacht, in binnen- en buitenland.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier en dat worden we bijna een eeuw later nog steeds. Je vindt onze SKODA-showroom in Heerenveen en SKODA Service-dealerpunten in Heerenveen, Drachten en Sneek. Oant sjen!

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving