Menu

SKODA lanceert submerk iV voor elektrisch rijden

Gepubliceerd op 19 november 2018

Vijf volledig elektrische SKODA's in 2025, digitalisering van producten, de nieuwste technologiën en volledig elektrisch aangedreven voertuigen; het zijn belangrijke pijlers in de ŠKODA Strategie 2025. 

ŠKODA Strategy 2025

De toekomst van SKODA is elektrisch

Over een paar jaar zijn er meerdere volledig elektrisch aangedreven SKODA's in onze ŠKODA-showroom te Heerenveen te vinden. Met de presentatie van de volledig elektrisch aangedreven en autonoom rijdende VISION E op de Autoshow in Shanghai vorig jaar liet SKODA een duidelijke visie op de toekomst zien. En die toekomst is dichterbij dan je misschien wel denkt.

Vanaf 2025 wil SKODA vijf volledig elektrisch aangedreven auto's in verschillende segmenten aanbieden. Welke allen in thuisland Tsjechië geproduceerd zullen worden. Overigens komt de eerste plug-in hybride van ŠKODA al in 2019 op de markt: de ŠKODA SUPERB plug-in hybrid. In 2020 volgt de eerste volledig elektrisch aangedreven ŠKODA. En nog voor het eind van 2022 heeft SKODA meer dan 10 volledig of gedeeltelijk elektrisch aangedreven modellen in de line-up.

Bekijk hieronder de beelden van de SKODA VISION E op de Autoshow in Shanghai.

Meer weten over elektrische modellen of de visie van ŠKODA?

Of als één van de eersten door ons uitgenodigd worden voor events van deze modellen? Als ŠKODA-liefhebbers snappen we dat maar al te goed. Dus stel hieronder gerust uw vragen en wij zorgen dat ze beantwoord worden.
Een telefoontje/ mailtje naar of bezoekje aan onze ŠKODA-dealershowroom in Heerenveen kan natuurlijk ook.

 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
heerenveen-seat-skoda-verkoopteam


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Eind 2019

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving