Menu

Profiteer van ons TourVoordeel

Gepubliceerd op 9 september 2020

Ook dit jaar ondersteunt ŠKODA de Tour de France dit jaar als officieel hoofdpartner. Al 17 jaar leveren we talloze auto's voor de tourorganisatie. Dit jaar rijden er maarliefst 250 ŠKODA's in en om de Tour de France, waaronder onze gloednieuwe elektrische Enyaq.

Extra scherpe Private Lease tarieven

Om het feest van de Tour de France mee te vieren profiteer je bij ons ook dit jaar van uniek TourVoordeel. Voor al onze modellen hebben we nu extra scherpe prijzen en aanvullende kortingen.

Zo is de ŠKODA FABIA er nu al vanaf € 269 per maand en de nieuwe KAMIQ vanaf slechts € 299. Bij dit bedrag is met uitzondering van brandstof alles inbegrepen: van verzekering en onderhoud tot en met motorrijtuigenbelasting. En bij onverwachte situaties zoals werkloosheid is de leaseovereenkomst kosteloos op te zeggen. Ook voor andere modellen gelden aantrekkelijke Tour-tarieven voor private lease. Zo lease je de SCALA nu vanaf € 284 en de complete OCTAVIA vanaf € 329 per maand.

Pak nu je prijzengeld

Ook de aanschaf van een KAMIQ is aantrekkelijker dan ooit: het Tourvoordeel voor de deze SUV loopt op tot wel € 3.000, waardoor hij er nu al is vanaf € 22.790. En ook andere modellen uit het ŠKODA-peloton zijn tijdelijk extra scherp geprijsd.

Daarnaast hebben we voor een groot aantal auto's gratis actiepakketten of extra voordeel op DSG-transmissie. Neem snel een kijkje in onze voorraad en bekijk welk TourVoordeel jouw toekomstige auto heeft.

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Van den Brug, dé officiële SKODA-dealer in Friesland

Met vestigingen door heel Friesland en bijna 100 jaar ervaring zijn we er bij Van den Brug voor jou en je SKODA. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste SKODA modellen, ons occasions-aanbod of de Private Lease-acties van SKODA.Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Daarnaast helpen we je vanuit onze werkplaatsen graag weer op weg en kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en reparatie van je auto. Onze getrainde monteurs op de hoogte van de nieuwste SKODA-technieken en monteren originele onderdelen van de beste kwaliteit. Zodat jij maximaal van je SKODA kan genieten. Wij staan voor onze service, dus ook bij pech kun je op ons rekenen. Dag en nacht, in binnen- en buitenland.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier en dat worden we bijna een eeuw later nog steeds. Je vindt onze SKODA-showroom in Heerenveen en SKODA Service-dealerpunten in Heerenveen, Drachten en Sneek. Oant sjen!

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving