Menu

We doen het nog één keer; maak kennis met de ŠKODA ENYAQ

Gepubliceerd op 9 november 2020

Omdat we zoveel enthousiaste reacties ontvangen hebben doen we het gewoon nog één keer! Voor alle Van den Brug klanten, fans van ŠKODA en andere geïnteresseerden die willen weten hoe elektrisch rijden bij ŠKODA er uit ziet glanst de ENYAQ op 19 november opnieuw in de showroom van Heerenveen.

Coronaproof in sessies van 4 personen

Veiligheid en gezondheid staan bij Van den Brug altijd voorop, zowel voor jou als bezoeker van onze showroom als voor onze collega's. Tijdens onze eerdere preview dagen in oktober hebben we alle geldende maatregelen in acht gehouden.
Ook nu zullen we dit doen. Dat betekent dat we sessies zijn voor maximaal 4 personen. Er zullen speciale ŠKODA mondkapjes aanwezig zijn. Het dragen van een mondkapje is tijdens een sessie verplicht. Heb je vooraf vragen over dit onderwerp? Laat je vraag dan achter op het formulier bij het plannen van je bezoek.
 

Plan jouw bezoek en bekijk op 19 november de ŠKODA ENYAQ
Van den Brug presenteert de ŠKODA ENYAQ

Dinsdag 6 én woensdag 7 oktober 2020 was het moment daar, de eerste twee dagen dat de ŠKODA ENYAQ te bewonderen was in Friesland. Unieke momenten waarop onze klanten en fans kennis konden maken met de auto. De reacties waren enorm positief bleek achteraf.

De ŠKODA ENYAQ is een volledig elektrisch aangedreven SUV. Deze grote en sportieve SUV werd kortgeleden onthuld. Onze collega Anton presenteert de ŠKODA ENYAQ:

Meer over de ŠKODA ENYAQ

Meer weten over de ŠKODA ENYAQ of op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Bekijk onze ŠKODA ENYAQ pagina

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Van den Brug, dé officiële SKODA-dealer in Friesland

Met vestigingen door heel Friesland en bijna 100 jaar ervaring zijn we er bij Van den Brug voor jou en je SKODA. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste SKODA modellen, ons occasions-aanbod of de Private Lease-acties van SKODA.Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Daarnaast helpen we je vanuit onze werkplaatsen graag weer op weg en kun je bij ons terecht voor onderhoud, apk en reparatie van je auto. Onze getrainde monteurs op de hoogte van de nieuwste SKODA-technieken en monteren originele onderdelen van de beste kwaliteit. Zodat jij maximaal van je SKODA kan genieten. Wij staan voor onze service, dus ook bij pech kun je op ons rekenen. Dag en nacht, in binnen- en buitenland.

Ons familiebedrijf werd in 1923 in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier en dat worden we bijna een eeuw later nog steeds. Je vindt onze SKODA-showroom in Heerenveen en SKODA Service-dealerpunten in Heerenveen, Drachten en Sneek. Oant sjen!

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA (nieuw en occasions) 
  • ŠKODA Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • ŠKODA Service (onderhoud en reparatie)

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving