Menu

Mijn ŠKODA app

Alle info over jouw ŠKODA bij de hand

Met de Mijn ŠKODA App heb je altijd alle informatie over jouw ŠKODA bij de hand. Zitten alle deuren dicht? Moet je eerst tanken of kun je direct op pad?

Met Mijn ŠKODA beheer je gemakkelijk je gegevens en voorkeuren, waardoor wij als ŠKODA Service-dealer altijd service op maat kunnen bieden. Hiermee wordt het nog fijner om ŠKODA te rijden. Je hoeft je alleen te registreren, ook als je een VerrassendŠKODA account hebt. Zo zijn we zeker dat we de meest up-to-date gegevens van je hebben.

Mijn ŠKODA app biedt de volgende functies: 

Meer informatie over Mijn ŠKODA app

Uitgebreide info | Download Mijn SKODA app via AppleStore | Download Mijn ŠKODA app via GooglePlay

Veelgestelde vragen over de Mijn ŠKODA app

Is mijn ŠKODA geschikt voor de Mijn ŠKODA app?
De Mijn ŠKODA functionaliteit is nu beschikbaar op de Business uitvoeringen van de Fabia, Octavia en Superb vanaf bouwjaar 2017. Ook kan de de Mijn ŠKODA module achteraf nog worden ingebouwd in een Fabia, Octavia, Superb en KODIAQ vanaf modeljaar 2010.  Lees meer onder Hulp nodig bij het installeren.

Waar vind ik mijn QR-code?
Alleen ŠKODA modellen die geschikt zijn voor de Mijn ŠKODA app hebben een QR-code. Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van je ŠKODA.

Zo werkt het. Niet tijdens het rijden.
De Mijn ŠKODA app staat in directe verbinding met jouw ŠKODA. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit de auto naar je smartphone gestuurd. Goed om te weten: Het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om je auto bijvoorbeeld op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel.
Lees de gebruiksvoorwaarden, bekijk hoe je registreert of download de brochure.

Je privacy op de eerste plek.
ŠKODA hecht veel belang aan je privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Zo kies je je eigen voorkeursdealer en kan je desgewenst je historische ritgegevens verwijderen.

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen
Sneek

Van den Brug Drachten

De Lange West 98
9201 CH Drachten


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en Service
  • ŠKODA - Verkoop en Service
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service
  • Audi - Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service 
  • SEAT - Service
  • ŠKODA - Service
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving