Menu

Nieuwe ŠKODA kopen? Bekijk onze financieringsmogelijkheden!

Eenvoudig een financiering afsluiten bij of na aankoop van uw nieuwe ŠKODA? Dan kan bij ŠKODA-dealer Van den Brug in Heerenveen, Friesland. Wij bieden, vanuit onze showroom aan de Zilverweg, voor zowel de particuliere als de zakelijke klant diverse financieringsmogelijkheden tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Hoe bereken ik de door mij gewenste ŠKODA financiering?

Het berekenen van de gewenste financiering bij aankoop van uw nieuwe ŠKODA is zeer afhankelijk van de door u gewenste auto en bijbehorende aanvullende selecties, zoals looptijd en hoogte van de aanbetaling. Wanneer u in onze voorraad ŠKODA nieuw of ŠKODA occasions uw droomauto voorbij ziet komen, kunt u online alvast een snelle financieringscalcullatie doorvoeren. Voor het exacte bedrag en finetuning qua mogelijkheden kunt u uiteraard ook altijd contact op nemen met een van onze ŠKODA verkoopadviseurs.

De geboden financiering is een product van ŠKODA Bank
De via Van den Brug aangeboden financiering voor uw ŠKODA is een product van ŠKODA Bank. ŠKODA Bank is ook onze partner op het gebied van verzekering en private lease van uw nieuwe ŠKODA.

ŠKODA Verzekering   ŠKODA Private Lease 

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Drachten
Heerenveen
Sneek

Van den Brug Drachten

De Lange West 98
9201 CH Drachten


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service
  • SEAT - Verkoop en Service
  • ŠKODA - Verkoop en Service
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Verkoop en Service
  • Audi - Service

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • Volkswagen - Verkoop en Service 
  • SEAT - Service
  • ŠKODA - Service
  • Volkswagen Bedrijfswagens - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving