Menu

Alle SUV's van SEAT op een rij

Spaans temperament en een hogere instap

Met de introductie van de Ateca, Arona en de Tarraco is de SEAT SUV-range compleet. En dat je bij deze modellen met een hogere instap niets inlevert op de Spaanse sportiviteit van SEAT, kun je zelf het beste ervaren. Daarom staan al deze SUV’s bij Van den Brug Heerenveen klaar voor een proefrit.  

gratis-dsg-automaat-seat-arona-ateca-tarraco-2020-bij-vandenbrug

Tijdelijk gratis DSG-automaat op onze SEAT SUV's

Nog tot en met 30 juni 2020 profiteer je van extra voordeel op een nieuwe SEAT SUV uit onze voorraad. Zo krijg je de DSG-automaat op de Arona, Ateca en Tarraco uit onze voorraad nieuw nu helemaal gratis.

Is de SEAT SUV van jouw voorkeur handgeschakeld? Of wil je geen DSG-automaat op je nieuwe Arona, Ateca of Tarraco? Ook dan profiteer je zolang de voorraad strekt van extra scherpe prijzen op onze voorraad nieuw.

Let op! Deze actie van de gratis DSG-automaat en aanvullende voordelen gelden alleen op onze SUV-voorraadmodellen. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst €2.600. OP is OP. Wacht dus niet langer, maar bekijk hieronder het voorraadaanbod van jouw favoriete SEAT SUV.

SEAT Arona

SEAT Arona

De compacte SUV/ crossover

Lees verder
SEAT Ateca

SEAT Ateca

De ultieme SUV voor in de urban jungle

Lees verder
SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

De grootste SUV + tot 7 zitplaatsen

Lees verder

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving