Menu
seat-mii-electric-met-250-km-actieradius

SEAT Mii electric

SEAT's kleinste model is begin 2020 volledig elektrisch. Hip design, verrassend veel ruimte binnenin gecombineerd met 4% zakelijke bijtelling, tot 260 km actieradius (WLTP) en geen schadelijke uitstoot. 

Reserveer nu als 1 van de eersten de SEAT Mii electric!
 

100% elektrisch en betaalbaar

De Mii electric is net als de 'gewone' Mii compact van buiten, maar groots en compleet van binnen. Dit maakt dat deze stadsauto in smalle straatjes en op volle parkeerterreinen zich gemakkelijk laat manouvreren, maar ook ruimte biedt voor bagage en bovendien een goede wegligging behoudt bij hoge snelheden. 
 
Het grote verschil ten opzichte van de 'gewone' Mii zit in de aandrijving.
De Mii electric is namelijk volledig elektrisch en wordt aangedreven door een 36,8 kWh lithium-ion accupakket, goed voor met 83 pk (61 kW) en 210 Nm koppel. Volgens WLTP-normen rij je met de Mii electric tot 260 km actieradius op een volle lading. En wanneer de batterij dan toch leeg is of lijkt te raken, laadt je de Mii electric makkelijk op:
> met snellader (40 kW gelijkstroom-laadpunt) 80% in een uur tijd
> met wisselstroomlader (7,2 kW) 80% in ca 4 uur
 

volledig-elektrische-seat-heet-mii-electric

Goed om te weten over de Mii electric

Begin 2020 bij Van den Brug Heerenveen 
Zakelijk rijden | lage bijtelling 
Topsnelheid | 130 km/u 
Actieradius | Tot 260 km (WLTP)
Opladen | Met de snellader tot 80% in een uur 

Als eerste rijden? Met een bedrag van €250* leg je je reservering vast.
Reserveer nu!
 

vernieuwd-dashboard-seat-mii-electric

Mii electric standaard voorzien van:

volledig-elektrische-mii-electric-2020-bij-seat-vandenbrug

Over prijzen, uitvoeringen en bestelopties

Op dit moment is nog niet bekend wat de vanafprijs van de volledig elektrische Mii wordt en welke uitvoeringen er beschikbaar komen. Uiteraard zullen we deze informatie, zodra deze bekend is, delen op deze pagina. Wel staat vast dat er geheel vrijblijvend) een reservering gemaakt kan worden vanaf woensdag 17 juli 2019.

Gezien de grote belangstelling voor deze compacte elektrische SEAT, raden we je aan om zo snel mogelijk een reservering te plaatsen. Met een bedrag van €250* leg je je reservering vast.
 

Reserveer nu de Mii electric

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om de reservering compleet te maken.


✓ Geheel vrijblijvend ✓ Rij straks als eerste ✓ Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Hoe werkt de reservering?
Wij lichten het reserveerproces graag toe. In het heel kort: Je reserveert een productieplek voor de Mii electric met een betaling van € 250. Hierdoor kun je straks als eerste de auto ook bestellen en dus rijden.

Wat zijn de specificaties en prijzen van de Mii electric?
Nog niet alle specificaties zijn bekend. Komende weken wordt er steeds meer bekend gemaakt over de Mii electric. Wanneer je nu een reservering doet, zullen we je uiteraard als eerste hierover informeren. 

Kan ik de reservering ook annuleren?
Ja, de reservering is te annuleren. De reserveringsbetaling van € 250 wordt na het annuleren gewoon teruggestort op je rekening. De reserveringsbetaling wordt uiteraard ook teruggestort op moment van aankoop.

Wietse, Ralf en Ype houden je graag op de hoogte over de Mii electric bij SEAT Van den Brug in Heerenveen.
Wij zullen jouw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

Veelgestelde vragen

Wat is de vanafprijs voor deze volledig elektrische Mii?

We verwachten de SEAT Mii electric begin februari 2020 in de showroom van Van den Brug Heerenveen. De voorinschrijving/reservering start echter al op 17 juli 2019. De exacte specificaties, reserveringsprocedure en prijzen worden voorafgaand aan de marktintroductie bekendgemaakt. Vanaf dat moment kun je met je reservering je eigen SEAT Mii electric gaan samenstellen op basis van de beschikbare pakketten.


Wat is de actieradius van de Mii electric?

Op basis van de WLTP-metingen hb je met de SEAT Mii electric maar liefst 260 km bij een volle accu. Dat is een flinke actieradius waardoor het nu nog interessanter wordt om elektrisch te gaan rijden, want de Mii brengt je verder dan alleen de supermarkt of de binnenstad. En dan hebben we het nog niet eens over de zakelijk zeer aantrekkelijke bijtelling van 4%.Plus dat de kosten per kilometer een stuk lager liggen en ook omdat het goed is voor het milieu en uiteindelijk jouw portemonnee.


Wat is de laadtijd van deze volledig elektrische SEAT?

Het accupakket (36,8 kWh) van de Mii electric laad je met de snellader in slechts een uur tot 80% op. Deze snelladers staan op een heleboel plekken langs de Nederlandse snelwegen. Overigens kun je ook de accu laden via een wallbox (7,2 kW wisselstroom) : binnen circa 4 uur heb je de accu gevuld tot 80%, helemaal vol is ie in vijfenhalf uur. De laadtijd bij een 2,3 kW thuislaadstation bedraagt 12,5 uur. Overigens is het accupakket ook via een traditionele 230 V-aansluiting te laden. En als je ’s ochtends van huis gaat met een actieradus tot 260 km, dan heb je voorlopig geen snellader nodig.


Wat zijn de specificaties van de Mii electric

De exacte specificaties en uitvoeringen van de Mii electric zijn op dit moment nog niet bekend. Wel heeft SEAT aangegegeven dat de Mii electric sowieso standaard voorzien is van 5 deuren, stoelverwarming,16 inch velgen, Lane Assist en SEAT CONNECT.


Komen er nog meer elektrische SEAT-modellen?

Jazeker, de Mii electric is het eerste volledig elektrische(productie)model van SEAT, maar over twee jaar wil het automerk maar liefst 6 geheel of gedeeltelijk elektrisch aangedreven SEATs in haar modellenrange hebben. Begin 2019, tijdens de Autosalon in Geneve onthulde SEAT twee volledig nieuwe en geheel elektrische modellen: El Born (MEB-platform) en Minimo (1+1-zitter, voordelen motor en auto gecombineerd). Daarnaast komen er hybride uitvoeringen (gecombineerde motorisering) van de Tarraco en de nieuwe generatie Leon.


elektrisch-rijden-met-seat-mii-electric
stoer-elektrisch-rijden-met-seat-mii-electric

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving