Check check, wintercheck voor jouw SEAT

De winter kom eraan, tijd voor de SEAT Wintercheck

Breng jouw SEAT naar Van den Brug voor de wintercheck, dan ga je met vertrouwen op pad. Tijdens de wintercheck controleren we jouw SEAT op 20 cruciale punten voor maar € 25. 

Gratis wintercheck als je SEAT Connected bent

Zijn jij en je SEAT al Connected? Dan is de Wintercheck bij Van den Brug zelfs helemaal gratis. Is je SEAT nog niet Connect of krijg je het niet voor elkaar om deze te activeren? Installeer dan de app en neem contact met ons op om je SEAT en je telefoon met elkaar te verbinden. Deze actie loopt tot 28 februari 2022.

Plan de SEAT Wintercheck snel en eenvoudig online

20 Punten voor € 25

  • Accu: met speciale apparatuur controleert de SEAT dealer de spanning. Ook wordt er gelet op eventuele roest.
  • Motorolie: de servicemonteur checkt of de olie al aan vervanging toe is. Zo haal je de optimale prestaties uit je motor.
  • Airconditioning: dit helpt je om de ruiten snel te ontwasemen. Daarom is een optimale werking ook in de winter belangrijk.
  • Koelsysteem: de monteur controleert of er geen lekkages in de slangen van het koelsysteem zitten en vult de koelvloeistof bij.
  • Verwarming: je wilt natuurlijk wel comfortabel autorijden. Een goede verwarming is dus vooral in de winter essentieel.
  • Voorruit: beschadigingen worden hersteld met een speciale hars. Minimaal WA-verzekerd? Dan kost het je niets.
  • Banden: de banden worden gecontroleerd op slijtage, profieldikte en bandenspanning.
  • Remschijven: de servicemonteur controleert de remschijven, remblokken en remvloeistof.
  • En nog veel meer!
SEAT wintercheck: wees de winter voor

We kennen je SEAT

Wie optimaal en onbezorgd wil genieten van zijn of haar SEAT, vertrouwt op de kwaliteit en monteurs van SEAT Service-dealer Van den Brug. Onze merkgetrainde monteurs zijn namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken met originele onderdelen voor de beste pasvorm en het grootste rijplezier. Zodat jouw SEAT lang meegaat.

Altijd prijsopgave vooraf en divers vervangend vervoer
Voor elke onderhoudsbeurt of reparatie stellen wij een diagnose om de nodige werkzaamheden te kunnen bepalen om zo vooraf een prijsopgave te kunnen geven. Mocht tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijken dat er meerkosten ontstaan, dan nemen wij contact met je op om dit met je te bespreken. Duidelijk voor jou en voor ons. Je kunt erop dus rekenen dat de afspraken nagekomen worden en dat jouw SEAT weer op tijd klaar staat.

Als SEAT Service-dealer beschikken we bij Van den Brug uiteraard over een uitgebreide keuze in vervangend vervoer. Zo kunt u kiezen voor een gratis leenfiets, haal- en brengservice of gebruik maken van vervangend vervoer.

Liever wachten?
Voor wie liever even wacht tot het onderhoud van uw auto weer gereed is of gebruik maakt van de SEAT Wintercheck of Express Service, hebben we een comfortabele zithoek. Hier kunt u op uw gemak een kopje koffie kunt drinken, lezen in diverse kranten of tijdschriften en gratis gebruik maken van WiFi.

Plan je afspraak eenvoudig zelf

Plan de SEAT wintercheck of onderhoud eenvoudig zelf