Menu

Private Lease nieuwe SEAT Ibiza en Arona met gratis BeatsAudio

Gepubliceerd op 30 oktober 2018

Wil jij onbezorgd rijden in een nieuwe Ibiza en Arona met het beste geluid en voor een vast maandbedrag? Kies dan nu voor Private Lease bij SEAT Van den Brug, want dan krijg je het BeatsAudio Sound System cadeau.

Tijdelijk gratis BeatsAudio Sound System op SEAT Arona en Ibiza

BeatsAudio maakt van jouw SEAT Ibiza of Arona een studio

Wie voor 31 januari 2019 bij SEAT Van den Brug kiest voor Private Lease in een nieuwe Ibiza of Arona, krijgt hier tijdelijk gratis het BeatsAudio Sound System t.w.v. €495 bij cadeau. Dit premium audiosysteem en de bijbehorende technologie is geïnspireerd door de Amerikaanse rapper/ producer Dr Dre en Jimmy Iovine. Hierdoor verandert jouw SEAT Ibiza of Arona in een studio, waarin de muziek klinkt zoals de artiest die bedoeld heeft.

Zo is een Ibiza of Arona met deze BeatsAudio standaard voorzien van: 
  // achtkanaals 300 Watt versterker 
  // Digitale soundprocessor 
  // 7 speakers: twee tweeters in de A-stijlen, woofers in de voorportieren, breedband-speakers achtering en een in het reservewiel ondergebrachte subwoofer.

Collega Wietse, ook wel bekend als Mister SEAT Van den Brug, nam de proef op de som. Kijk maar.

gratis-beats-audio-in-private-lease-arona-suv-bij-seat-vandenbrug

Zorgeloos rijden met SEAT Private Lease

Met de Private Lease van Van den Brug rij je volledig ontzorgd in een nieuwe SEAT. Want voor een vast bedrag per maand regelen wij de wegenbelasting, allriskverzekering, onderhoud, reparatie, internationale pechhulp, banden en service. Je bent dus verzekerd van maximale service en hoeft zelf alleen nog maar het tanken te regelen. 

Vanzelfsprekend werken we bij Van den Brug met het Keurmerk Private Lease, dat voor jou als consument maximale zekerheid biedt: veilig, verantwoord en vertrouwd. 

SEAT Private Lease

Meer weten over deze SEAT Private Lease actie met gratis BeatsAudio?

Ons SEAT verkoopteam, bestaande uit Wietse Plutschouw, Ralf Zondervan, Peter Sinkgraven, Jelmer Jongsma en Ype Boelens staan voor u klaar. Bezoek of bel dus gerust onze SEAT-showroom in Heerenveen. Of vul hieronder uw gegevens en eventuele vraag in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld
heerenveen-seat-skoda-verkoopteam

Genoemde actietarieven zijn geldig tot en met 30 januari 2019 en inclusief BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. SEAT Private Lease wordt aangeboden onder keurmerk Keurmerk Private Lease door VWPFS. Getoonde vanafprijzen zijn op basis van Private Lease, inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar en €500 eigen risico en regio Utrecht. Provinciale opcenten kunnen voor afwijkende tarieven per regio zorgen. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzgvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de actievoorraad strekt.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR in Tiel. 

Lees ook onze Algemene Verkoopinformatie.
 

Wietse Plutschouw
Wietse Plutschouw
Ralf Zondervan
Ralf Zondervan
Ype Boelens
Ype Boelens
Evert-Jan Sijtsma
Evert-Jan Sijtsma

De auto-dealer in Friesland

vandenbrug-sinds-1923-in-bedrijf

Ons familiebedrijf werd in 1923  in het Friese Ureterp opgericht. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Het dealerschap van Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en ŠKODA volgde met de jaren. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vind je de vestigingen van Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Dag en nacht, want ook wanneer u onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om u weer op weg te helpen.

Bij ons bent u zeker van:

Vestigingen
Heerenveen
Drachten
Sneek

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Drachten

Officieel dealer voor:

  • SEAT Service

De Lange West 98
9201 CH Drachten
0512 - 51 40 40


Openingstijden en routebeschrijving

Van den Brug Sneek

Officieel dealer voor:

  • SEAT - Service

Kleermakersstraat 6
8601 WG Sneek
T: 0515 - 42 52 52


Openingstijden en routebeschrijving