Menu

Mijn SEAT app | Nu weet je echt alles over je SEAT

2017-mijn-seat-app-met-smartphone-verbonden

Op afstand verbonden met je SEAT, want:

Nu weet je echt alles over je SEAT, dankzij de Mijn SEAT app

Heb jij een nieuwe SEAT (t/m modeljaar 2020) gekocht en zie je een QR-code op de deurstijl van je auto en instructieboekje*? Installeer dan -wanneer je dit nog niet gedaan hebt- de Mijn SEAT app op je smartphone. Deze Mijn SEAT app staat namelijk in directe verbinding met jouw auto. Via een beveiligde verbinding worden gegevens vanuit jouw SEAT naar je smartphone gestuurd. En ook fijn om te weten: het werkt niet andersom. Het is dus niet mogelijk om jouw auto op afstand te ontgrendelen of van de handrem te halen. Een veilig gevoel.

Apple Store | download Mijn SEAT app | GooglePlay | download Mijn SEAT app 

* Mijn SEAT app | Goed om te weten - informatie

Wanneer is mijn SEAT geschikt voor de Mijn SEAT app?
De Mijn SEAT app is beschikbaar voor de SEAT Leon ‘Connected’-uitvoeringen en voor de Ateca Style en Xcellence uitvoeringen leverbaar vanaf februari 2016. Alleen SEAT-modellen die geschikt zijn voor de Mijn SEAT app hebben een QR-code.

Waar vind ik deze QR-code?
Je vindt de QR-code op de deurstijl van de bestuurdersdeur en in het instructieboekje van jouw SEAT.

NB Jouw privacy op de eerste plek.
Ook SEAT hecht veel belang aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Daarom kun je zelf desgewenst historische ritgegevens verwijderen en zelfs een voorkeurdealer selecteren. En bij die laatste optie hopen we dat we je zo enthousiast hebben gemaakt over ons bedrijf, dat je hier kiest voor Van den Brug. 

Hulp nodig bij het installeren of koppelen van de Mijn SEAT app?

Onze SEAT verkoop- en service-adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag. RIj dus met je SEAT en smartphone naar onze SEAT-showroom in Heerenveen of vraag je SEAT service-adviseur bij Van den Brug in Heerenveen, Drachten of Sneek. Dan zorgen wij dat de Mijn SEAT app wordt geïnstalleerd en jij binnenkort ook alles weet van jouw SEAT.  

SEAT Vestigingen overzicht 

Over van den Brug

2016-volkswagen-vestigingen-autoland-vandenbrug-friesland

Ons Friese familiebedrijf is in 1923 opgericht. Gedreven vanuit een passie voor rijplezier zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Waarna VW BedrijfswagensAudi, SEAT en SKODA al met de jaren volgden. Ons enthousiasme is besmettelijk gebleken, want ruim 95 jaar later zijn we uitgegroeid tot een autodealer van formaat en vindt u Van den Brug door heel Friesland. 

Wij zijn er voor je

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en jouw auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om je weer op weg te helpen.

Bij ons ben je zeker van:

Vestigingen
Heerenveen

Van den Brug Heerenveen

Officieel dealer voor:

  • SEAT (nieuw en occasions) 
  • SEAT Service (onderhoud)

Zilverweg 3-5
8445 PE Heerenveen
T: 0513 - 63 30 54


Openingstijden en routebeschrijving