Menu

Over Schadenet Van den Brug

Wij herstellen uw autoschade

Autoschade, niemand zit er op te wachten. Echter staan we bij Schadenet Van den Brug in Drachten en Heerenveen klaar om u snel weer op weg te helpen. Want of het nu gaat om een kleine schade, blikschade, een kras in de lak, bumperschade of ruitschade (scheur/ sterretje); onze schadeherstel-experts brengen de schade in kaart en zorgen voor een snelle en vakkundige schadeafhandeling. Zodat u binnen no-time weer kunt genieten van uw auto.

Vestigingen Schadenet Van den Brug
 

keurmerken-mvo-beleid-schadenet-vandenbrug-in-drachten-en-heerenveen

Wij werken groen | kwaliteitskeurmerken en FOCWA

BIj Schadenet Van den Brug werken we MVO* met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Zo maken we gebruik van innovatieve technieken en producten om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten en zetten we ons in op het gebied van groen schadeherstel. Op basis van onze werkwijze, beschikken onze schadeherstel-vestigingen in Drachten en Heerenveen over de 'groene' keurmerken/certificaten, zoals ISO 9001,  ISO 14001 en Duurzaam Repareren. Voor waarborging van maximale kwaliteit worden onze vestigingen daarnaast regelmatig gecontroleerd middels audits. 

De Schadenet Van den Brug-vestigingen in Drachten en Heerenveen zijn tevens aangesloten bij de FOCWA, branche-organisatie voor schadeherstellers. Dit betekent dat u bij ons zeker bent van kwaliteit, vakmanschap en vier jaar garantie.

*MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ons MVO-beleid focust op de juiste balans tussen zorg voor medewerkers, milieu en bedrijfsbelang (winstgevendheid). 

Voorheen bekend als Care Autoschade Drachten en Heerenveen

Tot begin 2017 werkten de Schadenet-vestigingen in Drachten en Heerenveen onder de naam Care Autoschade. Door een faillissement van de landelijke formule, besloot de Van den Brug Groep - via joint-venture 50% aandeelhouder van deze vestigingen- tot het overnemen van deze bedrijven. Hiermee zijn de Schadenet-vestigingen in Drachten en Heerenveen nu volledig onderdeel van de Van den Brug Groep.

Met de 100% overname van de schadebedrijven biedt de Van den Brug Groep een optimale oplossing voor alle mogelijke mobiliteitsvraagstukken in Friesland (het Noorden van Nederland): van de aankoop, lease en het onderhoud van uw auto tot aan het herstellen van autoschade. Lees meer over de Van den Brug Groep>
  

autolak-schade-herstellen-en-spuiten-bij-schadenet-vandenbrug-heerenveen-en-drachten
duurzaam-auto-schadeherstel-in-friesland-bij-schadenet-vandenbrug-drachten-heerenveen

Snel weer onderweg.

eigen-logo-vandenbrug-schadenet-schade-herstel-friesland

Of u uw auto nu privé of zakelijk (lease) rijdt; bij autoschade in Friesland helpt Schadenet Van den Brug u snel weer op weg. 

Zeker bij Autoschade.

Onze beloftes als schadehersteller:

Autoschade, wat nu?

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Schadenet Van den Brug Drachten

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  • spotrepair
  • herstellen lakschade
  • blikschade repareren
  • uitdeuken 

Jade 13
9207 GL Drachten

0512 - 512 976


Openingstijden en routebeschrijving

Schadenet Van den Brug Heerenveen

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  1. spotrepair
  2. herstellen lakschade
  3. blikschade repareren
  4. uitdeuken 

Venus 7C
8448 CE Heerenveen

0513 - 622 700


Openingstijden en routebeschrijving