Menu

Hagelschade of stormschade aan je auto - wij fixen het

Autoschade door natuurgeweld. Ook dan zijn wij er voor je

Het klimaat verandert, ook in Friesland, Groningen en Drenthe. Hierdoor worden buien onvoorspelbaarder, stormachtig en onstuimig. Vallende bomen, maar ook hagel van het formaat golfbal of zelfs tennisbal komen steeds vaker voor. Schade aan je auto, zoals hagelschade (deukjes in je autodak of motorkap), blikschade, scheur in voorruit, is tijdens dit natuurgeweld zo ontstaan.

Gelukkig is er daarom de schadeherstel-service van Schadenet Van den Brug. Op onze vestigingen in Drachten en Heerenveen staan onze schadeherstellers voor je klaar om de ontstane autoschade snel te verhelpen. Zo zijn we door opleiding en werkervaring experts geworden in het uitdeuken en herstellen van alle soorten schade aan je auto.

Vestigingen Schadenet Van den Brug

5 redenen om te kiezen voor Schadenet Van den Brug 

schadenet-vandenbrug

Spotrepair | Slim Schadeherstel als je een paar deukjes door de hagelbui hebt

Een kleine kras of deuk kun je snel en goedkoop laten repareren met slim schadeherstel, ook wel spotrepair genoemd. Spot repair betekent letterlijk reparatie/ herstel van kleine oppervlakken door middel van uitdeuken of uitvullen. Maak hiervoor een afspraak bij de Friese Schadenet-vestiging van jouw keuze!

Vestigingen Schadenet Van den Brug

Wat te doen bij ruitschade?

Naast blikschade is er natuurlijk ook kans op ruitschade door natuurgeweld. Ruiten vormen een essentieel onderdeel van de constructie van jouw auto. Herstel van ruitschade kan variëren van het vullen van de sterretje in de ruit met speciale hars tot het vervangen van de gehele voor- of achterruit. Bij schade groter dan een muntstuk of een barst in de ruit, zal waarschijnlijk de ruit vervangen moeten worden. 
 
LET OP! Vervanging bij een ander (schadeherstel)bedrijf kan leiden tot het vervallen van fabrieksgarantie. Indien je ruit van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of VW Bedrijfswagens vervangen moet worden, biedt Schadenet Van den Brug als FOCWA-schadebedrijf je na ruitvervanging blijvend recht op fabrieksgarantie. Lees meer> 

keurmerken-mvo-beleid-schadenet-vandenbrug-in-drachten-en-heerenveen

Snel weer onderweg.

eigen-logo-vandenbrug-schadenet-schade-herstel-friesland

Of u uw auto nu privé of zakelijk (lease) rijdt; bij autoschade in Friesland helpt Schadenet Van den Brug u snel weer op weg. 

Zeker bij Autoschade.

Onze beloftes als schadehersteller:

Autoschade, wat nu?

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Schadenet Van den Brug Drachten

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  • spotrepair
  • herstellen lakschade
  • blikschade repareren
  • uitdeuken 

Jade 13
9207 GL Drachten

0512 - 512 976


Openingstijden en routebeschrijving

Schadenet Van den Brug Heerenveen

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  1. spotrepair
  2. herstellen lakschade
  3. blikschade repareren
  4. uitdeuken 

Venus 7C
8448 CE Heerenveen

0513 - 622 700


Openingstijden en routebeschrijving