Menu

FAQ coronavirus | Dit mag je van Schadenet Van den Brug verwachten

Allereerst goed nieuws, want alle schadeherstelvestigingen van Schadenet Van den Brug zijn gewoon open. Toch begrijpen we ook dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus soms voor onduidelijkheid zorgen over wat wel en niet kan of mag. 

Natuurlijk vinden we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers prioriteit. Uiteraard volgen we de voorschriften van de RIVM en rijksoverheid op. Bij Van den Brug zijn we er altijd voor jou als er schade aan je auto is en deze hersteld moet worden. 

Ik heb binnenkort een afspraak voor schadeherstel van mijn auto bij jullie gepland staan. Gaat dit nog door?

Zeker gaat dit door. Mocht de situatie veranderen waardoor het schadeherstel ineens niet meer mogelijk is, dan zullen we dit natuurlijk zo snel mogelijk met je delen. Mocht jij jezelf niet fit voelen op het moment van de afspraak, blijf dan thuis.
Laat het ons wel zo snel mogelijk telefonisch of per mail weten, zodat we een nieuwe afspraak met je kunnen maken.
 

Ik heb schade aan mijn auto en wil deze graag laten herstellen. Kan/mag dat nog?

Zeker, onze Schadenet-werkplaatsen zijn gewoon open en onze schadeherstellers werken hard om ervoor te zorgen dat je auto zo snel mogelijk weer schadevrij is. Daarnaast hebben we voldoende onderdelen en lak op voorraad om de benodigde werkzaamheden snel en professioneel uit te voeren. Uiteraard werken we waar nodig met stoelhoezen en ontsmetten we de versnellingspook, stuur, handrem, portiergrepen en de sleutels regelmatig volgens de RIVM-richtlijnen. 

Een afspraak maken voor schadeherstel, uitdeuken of spotrepair is dus gewoon mogelijk. Bel of mail ons dus gerust voor het inplannen en aanvullende informatie. 
Contactgegevens Schadenet-vestigingen

Kom je nu liever even niet naar onze vestiging, maar is schadeherstel aan je auto nodig? 
Ook dan zijn we er voor je en kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice! Waarbij we zorgen dat je auto gehaald en gebracht wordt, zonder dat je in contact komt met een van onze collega’s. 
NB De haal-/brengservice is ook mogelijk bij reeds geplande schadeherstelafspraken. Bel de Schadenet-vestiging waar je de afspraak ingepland hebt en wij helpen je.

Benieuwd welke maatregelen we hebben getroffen?

Onze collega's Riekele, Christina, Bernard en Remco vertellen je in deze korte video wat je van ons mag verwachten in deze buitengewone tijden.


Uiteraard volgen we de richtlijnen van RIVM en GGD

> Binnen ons hele schadeherstelbedrijf, dus zowel voor als achter de schermen, volgen we de richtlijnen van het RIVM, Rijksoverheid en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten (geen handen schudden) en zowel onderling als met onze klanten waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand houden

>Op al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten en deurklinken. Hetzelfde geldt voor het stuur, de versnellingspook, portiergrepen en sleutels van de klant- en leenauto's. 

> Ook wanneer we aan je auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en extra desinfecterende middelen. Het is voor klanten en leveranciers niet langer toegestaan om onze werkplaatsen te betreden, zodat we op deze manier elk risico te vermijden.

> We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

> Heb je een afspraak maar heb je koorts of ben je verkouden? Blijf thuis, we maken dan graag een nieuwe afspraak!

> Bij het afrekenen vragen wij je gebruik te maken van de pin en niet met contant geld te betalen. 

richtlijnen-corona-verbeeld

Wij zijn er voor je als je ons nodig hebt

Als onderdeel van de Van den Brug Groep, hebben we in de bijna 100 jaar van ons bestaan, mogen ervaren dat we samen sterker zijn. Ook in deze roerige tijden mag en kun je erop rekenen dat wij er zijn voor jou, wanneer je auto schade heeft. 

We vertrouwen erop dat we met elkaar ook deze uitdaging zullen overwinnen en vragen jou, net als onszelf, om in de tussentijd goed op jezelf en elkaar te letten. 
 

Snel weer onderweg.

eigen-logo-vandenbrug-schadenet-schade-herstel-friesland

Of u uw auto nu privé of zakelijk (lease) rijdt; bij autoschade in Friesland helpt Schadenet Van den Brug u snel weer op weg. 

Zeker bij Autoschade.

Onze beloftes als schadehersteller:

Autoschade, wat nu?

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Schadenet Van den Brug Drachten

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  • spotrepair
  • herstellen lakschade
  • blikschade repareren
  • uitdeuken 

Jade 13
9207 GL Drachten

0512 - 512 976


Openingstijden en routebeschrijving

Schadenet Van den Brug Heerenveen

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  1. spotrepair
  2. herstellen lakschade
  3. blikschade repareren
  4. uitdeuken 

Venus 7C
8448 CE Heerenveen

0513 - 622 700


Openingstijden en routebeschrijving