Menu

Vacature | (Leerling) voorbewerker – Heerenveen

Schadenet Van den Brug – Heerenveen

Vanwege voortdurende groei zoeken wij voor ons team van Schadenet Van den Brug in Heerenveen een (leerling) voorbewerker (m/v) – fulltime (40 uur per week).

In de functie van (leerling) voorbewerker ben je verantwoordelijk voor het plamuren, schuren, afplakken en in de grondverf spuiten van auto’s of onderdelen daarvan. Deze werkzaamheden voer je op een zodanige wijze uit dat de auto gereed is om afgelakt te worden. Daarnaast zijn er nog vele andere taken te bedenken met uiteindelijk één doel: onze klanten de kwaliteit bieden die ze van ons, als erkend schadebedrijf, mogen verwachten!

Wat verwachten we van jou?

Wat bieden we jou?

Bij Schadenet Van den Brug ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering. Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf binnen een team van zeer gemotiveerde en betrokken collega’s. Werkend vanuit een ruime werkplaats met moderne apparatuur, bieden wij volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Schadenet Van den Brug is onderdeel van de Van den Brug groep. De Van den Brug groep is een Fries familiebedrijf dat is opgericht in 1923 en bestaat uit de schadebedrijven Van den Brug Schadeservice, de autobedrijven van Van den Brug en Leasemaatschappij Friesland Lease. Als erkend schadebedrijf werken wij volgens richtlijnen en procedures van de diverse merkfabrieken. De kracht van Schadenet Van den Brug zit in onze medewerkers. In een prettige en informele sfeer streven we naar en werken we aan de beste service en kwaliteit. Niet alleen als team en afdeling, maar ook zeker als vestiging en organisatie kijken we continu waar klantbehoeftes en nieuwe kansen liggen. Door net dat stapje verder te gaan, willen we ons blijven ontwikkelen en klantverwachtingen blijven overtreffen.

Hoor jij op deze plaats in ons team? Mail of stuur dan je motivatiebrief en CV ter attentie van Remco Luchtmeijer onder vermelding van "Vacature (Leerling) voorbewerker." Eventuele aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature kun je aan Remco Luchtmeijer stellen via het genoemde e-mailadres.

Snel weer onderweg.

eigen-logo-vandenbrug-schadenet-schade-herstel-friesland

Of u uw auto nu privé of zakelijk (lease) rijdt; bij autoschade in Friesland helpt Schadenet Van den Brug u snel weer op weg. 

Zeker bij Autoschade.

Onze beloftes als schadehersteller:

Autoschade, wat nu?

Vestigingen
Drachten
Heerenveen

Schadenet Van den Brug Drachten

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  • spotrepair
  • herstellen lakschade
  • blikschade repareren
  • uitdeuken 

Jade 13
9207 GL Drachten

0512 - 512 976


Openingstijden en routebeschrijving

Schadenet Van den Brug Heerenveen

Services van ons schadeherstelbedrijf:

  1. spotrepair
  2. herstellen lakschade
  3. blikschade repareren
  4. uitdeuken 

Venus 7C
8448 CE Heerenveen

0513 - 622 700


Openingstijden en routebeschrijving