Menu
Kies uw vestiging:
Buitenpost
Drachten
Franeker
Heerenveen
Sneek

Proefrit in Franeker

De makkelijkste manier om te bepalen welke Volkswagen bij jou past...

… is het maken van een proefrit. Naast het maken van een proefrit wil je natuurlijk ook advies inwinnen om te ontdekken welk model en/of welke uitvoering aan jouw of jullie wensen voldoet. Hoewel Van den Brug Franeker geen fysieke showroom of een occasionplein heeft, is het toch mogelijk om hier aankoopadvies in te winnen of een proefrit te maken in de Volkswagen van j(ulli)e keuze. 

“We merken dat onze klanten het prettig vinden om zich in Franeker zelf te oriënteren op een nieuwe auto. Daarom hebben we afgelopen jaren net voor de zomer onze eigen Volkswagen-autoshows georganiseerd. Bovendien bieden we sinds de nieuwbouw de mogelijkheid om op onze vestiging een afspraak te maken voor aankoopadvies of een proefrit”, aldus werkplaatsreceptionisten Remco en Robin: “En dat wordt gewaardeerd!”

Aankoopadvies en proefrit nieuwe Volkswagen in Franeker

Het adviesgesprek en/of proefrit in een nieuwe Volkswagen (bedrijfswagen) vindt plaats op de gewenste locatie:
> Bij Van den Brug in Franeker
> (in overleg ook mogelijk) Bij jou thuis of op het werk 

Proefrit op zelf gekozen datum, inclusief aankoopadvies

Wilt je een proefrit maken in of aankoopadvies inwinnen in Franeker over één van onze Volkswagen of VW Bedrijfswagens-modellen?  Maak ons je wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de auto op de door jouw gewenste datum voor je klaarstaat.

> E-mail je naam, contactgegevens en autovraag naar: franeker@vandenbrug.nl
> Bel op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur naar 0517-394044
> of laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Op basis van deze informatie, zal een van onze collega's van Van den Brug Sneek contact met je opnemen om een afspraak in te plannen op de door jou gewenste locatie in (de omgeving van) Franeker. Waar mogelijk wordt de Volkswagen van je voorkeur natuurlijk beschikbaar gesteld voor een proefrit ter plaatse. 

2017-website-team-foto-franeker-service-en-sneek-verkoop-1250

Of bekijk ons auto-aanbod in één van onze Friese showrooms

Wanneer je het prettig vindt om meerdere modellen te bekijken en in het echt te ervaren, raden we je aan een bezoek te brengen aan een van onze showrooms in Sneek, Heerenveen, Drachten of Buitenpost. Hier vind je namelijk een gevarieerd aanbod van de nieuwste modellen van Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en VW Bedrijfswagens maar ook occasions van deze en andere merken. Zowel personenauto's en bedrijfswagens, van verschillende bouwjaren, diverse brandstoffen en prijsklasses. Kortom voor ieder wat wils. 

Onze vestigingen Occasion-aanbod

Wij zijn er voor je auto sinds 1923

Van den Brug: sinds 1923

Alweer bijna 100 jaar geleden startte ons familiebedrijf, gedreven door rijplezier. Zo zijn we Volkswagen-dealer van het eerste uur. Al snel gevolgd door het dealerschap van VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
Onze passie voor bewegingsvrijheid is besmettelijk gebleken, want vandaag de dag vind je Van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Daarom Van den Brug

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor jou en je auto. Dag en nacht, want ook wanneer je onverhoopt met pech stil komt te staan, zijn wij er om jou weer op weg te helpen.

Bij ons ben je verzekerd van:

Vestigingen